14 posturi scoase la concurs de Spitalul de Copii. Ce conditii trebuie sa indepliniti?

sâmbătă, 22 aprilie 2017, 09:40
1 MIN
 14 posturi scoase la concurs de Spitalul de Copii. Ce conditii trebuie sa indepliniti?

Spitalul de Copii „Sfânta Maria“ din Iaşi scoate la concurs un număr impresionant de posturi la zece secţii şi compartimente din cadrul unităţii medicale. Astfel, spitalul va scoate la concurs 14 posturi pe perioadă nedeterminată, ultima zi pentru depunerea dosarelor fiind joi, 4 mai. Unitatea medicală caută un asistent medical principal generalist cu studii postliceale la Secţia clinică pediatrie II şi unul la Secţia clinică recuperare pediatrică. 

La Compartimentul recuperare, medicină fizică şi balneologie sunt cele mai multe angajări: se caută doi asistenţi medicali principali balneofizioterapie cu studii postliceale şi un îngrijitor cu şase luni vechime. La ambulatoriul integrat va fi angajat un registrator medical debutant, în timp ce la Secţiile clinice pediatrie III şi IV se caută câte o infirmieră cu şase luni vechime.

Aceeaşi poziţie este scoasă la concurs şi la Secţia clinică neurologie pediatrică, dar acolo se mai caută şi o îngrijitoare cu şase luni vechime, cele două poziţii cu vechime de şase luni – infirmieră şi îngrijitoare – fiind scoase la concurs şi la Secţia clinică chirurgie pediatrică II. Pe sectorul comun spitalul caută să angajeze o îngrijitoare, în timp ce Secţia clinică de ortopedie pediatrică angajează un brancardier cu şase luni vechime. Proba scrisă va avea loc pe 18 mai, interviul pe 24, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 29 mai.  

 

 

Comentarii