9 trucuri pentru a arata perfect daca nu ai dormit indeajuns

marți, 30 iunie 2015, 20:13
2 MIN
 9 trucuri pentru a arata perfect daca nu ai dormit indeajuns

Lipsa de somn te poate face sa te simti letargica. Se simte foarte tare si in felul in care arati.

Aceste sfaturi te vor ajuta sa scapi de pungile negre din jurul ochilor si ii vor da o stralucire sanatoasa fetei tale.

1. Cafeina este cel mai bun aliat al tau

Cafeina iti poate netezi pielea din jurul ochilor. O crema de ochi eficienta, care contine cafeina, iti va inlatura pungile de sub ochi care dau de veste lumii ca esti in urma cu orele de somn!

2. Foloseste o crema de noapte foarte hidratanta

Noptile nedormite iti pot deshidrata pielea, lasand liniile fine la vedere atunci cand aplici machiajul. Inainte de o noapte lunga petrecuta cu prietenii, aplica o crema hidratanta de noapte. Poti aplica un strat subtire de crema si dimineata, inainte sa te machiezi.

3. Trebuie sa faci cearcanele sa dispara

Un anticearcan bun va neutraliza cearcanele de sub ochi. Culorile opuse se anuleaza – daca cearcanele tale sunt de culoare albastruie, foloseste un corector in tonuri portocalii, iar pentru pielea deschisa la culoare, foloseste tonuri de piersica. Aplica-l in forma unui triunghi intors, si foloseste-ti degetele pentru a-l intinde bine.

4. Sprancenele conteaza foarte mult

Sprancenele iti definesc ochii, asa ca ai mare grija de ele! Foloseste un creion special pentru a le contura, apoi aplica corector deasupra pleoapei. Foloseste-ti degetele pentru a-l intinde pana cand esti multumita de efect.

5. Genele joaca si ele un rol foarte important

Genele lungi vor distrage atentia de la pungile care se formeaza sub ochi, iar ca ochii nostri vor parea mai mari. Foloseste mascara, si aplic-o cu ajutorul unei pensule care iti va curba perfect fiecare geana!

6. Foloseste un eyeliner maro in loc de clasicul negru

Eyeliner-ul maro nu va avea un impact atat de dur! Aplica-l cat mai aproape de radacina genelor, apoi foloseste o pensula pentru a estompa efectul.

7. Ai grija la aplicarea blush-ului

Dupa o noapte nedormita, avem un aspect foarte palid. Daca aplicam prea mult blush, putem arata si mai rau. Un blush in culoarea piersicii este ideal pentru fetele palide, si va adauga un plus de stralucire. Ai grija sa folosesti o pensula mai mare, pentru o distribuire mai subtila!

8. Aplica rujul intr-o nuanta mai inchisa decat cea naturala

Nu folosi un ruj foarte evident atunci cand tocmai ai petrecut o noapte in club! Opteaza pentru culori naturale, cu maxim cateva nuante mai inchise decat cea a buzelor tale.

9. Foloseste masti revitalizante pentru fata

Ai putea sa iti incepi ziua aplicand o masca revitalizanta, iar daca esti in intarziere, aplica doua felii de castravete deasupra ochilor. Mastile pentru fata iti vor imbunatati circulatia sangelui, iti vor hidrata si curata fata, si iti vor da o stralucire sanatoasa!

elle.ro

Comentarii