Absenţe la meciul cu Pandurii

marți, 31 ianuarie 2017, 02:43
2 MIN
 Absenţe la meciul cu Pandurii

 Juniorul Danale, de la CSM Poli, s-a îmbolnăvit de meningită, la fel ca şi portarul Hotoboc mai înainte. De asemenea, Mitic şi Plămadă vor lipsi de la Târgu Jiu

 
 
Meningita loveşte iarăşi la CSM Politehnica. Juniorul Codrin Danale a fost diagnosticat cu această boală, de care suferit şi portarul Hotoboc.  “Danale s-a simţit rău înainte de a pleca spre casă, din Antalya. S-a crezut că este ceva uşor. Din păcate, medicii au anunţat că el are meningită, boală pe care a avut-o şi Hotoboc, la sfârşitul anului trecut” a declarat preşedintele CSM, Florin Prunea, care a adăugat: “Copilul a început imediat tratamentul. Din păcate, va lipsi mult. E păcat şi pentru că arătase în cantonamentul din Antalya reale aptitudini, era într-o creştere evidentă”.
Drept urmare, antrenorul Eugen Neagoe va avea trei absenţe la meciul cu Pandurii Târgu Jiu, de vineri, primul oficial al anului, Milan Mitic şi Florin Plămadă fiind ceilalţi jucători indisponibili. “Am suferit o ruptură musculară la Botoşani, în ultima etapă, în partida cu Viitorul. Am urmat un program de recuperare, iar la finalul cantonamentului din Antalya eram aproape de a putea lucra normal. La revenirea în ţară a apărut o mică jenă, probabil şi din cauza vremii şi a terenului, aşa că nu mă voi grăbi, chiar dacă ard de nerăbdare să reintru şi să-mi ajut echipa” a spus ultimul. O situaţie oarecum asemănătoare este la Mitic, care mai are până să poată să lucreze la capacitate maximă.
După ce ieri a avut două antrenamente, CSM Politehnica se va antrena astăzi pentru ultima dată în Iaşi, înaintea disputei de la Severin, cu Pandurii. Ieşenii vor pleca mâine dimineaţă, cu avionul, la Timişoara, apoi – cu autocarul la Severin, unde se vor antrena miercuri şi joi.
Neagoe a insistat asupra seriozităţii cu care trebuie privită partida cu echipa din Târgu Jiu: “Eu şi colegii mei am urmărit Pandurii în cinci dintre meciurile amicale disputate de gorjeni în Antalya. Trebuie să fim foarte atenţi. Plecările masive şi problemele pe care le-au avut sunt de domeniul trecutului. Jucătorii nou veniţi au foame de fotbal, sunt dornici de afirmare. Au jucat bine, au obţinut rezultate bune. Pentru a câştiga la Severin, ceea ce ne propunem, trebuie să fim foarte concentraţi la ceea ce avem de făcut. Din câte am înţeles, terenul va fi bun, trebuie să ne facem jocul nostru”, a spus tehnicianul.

Comentarii