Case cu betoane de la interlopi. Începe procesul de şantaj al Cordunenilor

miercuri, 27 iulie 2016, 01:57
2 MIN
 Case cu betoane de la interlopi. Începe procesul de şantaj al Cordunenilor

Adrian Corduneanu, alături de un complice, este acuzat că a şantajat un agent comercial pentru a-i redirecţiona şi lui clienţi care voiau beton 

Magistraţii Judecătoriei Iaşi ur­mează să înceapă procesul de şantaj al interlopului Adrian Corduneanu la mijlocul lunii august. Acesta se va prezenta la instanţă pe 16 august, el urmând a rămâne în arest până la acea dată. 

Alături de interlop, în acelaşi dosar mai este arestat şi Ionel Bogdănici, un amic de-al lui Corduneanu. Cei doi ar fi şantajat un agent de vânzări de la o firmă ce vinde betoane. Informaţii despre faptele comise de Corduneanu ar fi fost oferite anchetatorilor de un martor cu identitate protejată, trecut la dosar cu numele fictiv Marin Verdeş. Procurorii spun că cei doi interlopi ar fi primit 1.000 de euro şi 30.000 de lei de la agentul şantajat, după ce victima i-a „supărat“, refuzând, în primă fază, să le redirecţioneze clienţi. 

Se întâmpla în octombrie 2015, atunci când Adrian Corduneanu l-ar fi lovit cu palmele peste urechi pe T.P. şi l-a înţepat cu cuţitul în picior. „Frate, nu-i bine, şi ştiu unde să-l bag să te fac franjuri şi nu are nimeni ce să-mi facă. Ştiu că sunt urmărit de poliţie, din scara vecină de la etajul 4, dar nu au ce să-mi facă“, ar fi spus atunci Corduneanu. În cadrul unei alte dis­cuţii, din martie, Adrian i-ar fi spus agentului următoarele: „Dacă vreau să-ţi rup capul, ţi-l rup şi acum, că mă doare în p*** şi nu are nimeni ce să-mi facă, că dacă vreau te fac ori­când“.

Comentarii