Câteva trucuri pentru a comite crima perfectă

joi, 21 mai 2015, 19:31
2 MIN
 Câteva trucuri pentru a comite crima perfectă

Trucuri care, chipurile, sunt „must do“ pentru comiterea unei crime perfecte:

1. Ai grijă pe unde îţi laşi ADN-ul

Cea mai bună soluţie, în acest context, este de a pune totul la cale într-un loc ce colcăie de cod genetic străin de al prădătorului. De exemplu, un parc, un mall, undeva pe unde se adună multă lume.

2. Victima

S-a constatat că majoritatea victimelor, în cazul unei crime, fac parte din cercul de cunoştinţe al criminalului. Aşa că dacă ai de gând să treci la fapte mari, ai face bine să vânezi un străin.

3. Proximitate

Crima ar trebui comisă într-o localitate diferită de cea în care domiciliezi. Dar ai grijă! Nu trebuie să se afle la o distanţă prea mare de reşedinţa ta, pentru a nu ţi se simţi lipsa. În plus, vei fi destul de obosit după nenorocirea pe care ai făcut-o.

4. Momentul propice

Alege cu grijă ora la care vrei să faci toată mizeria. Cele mai indicate sunt orele dimineţii, atunci când toată lumea e adormită. Sau în timpul zilei, dar cu cea mai mare discreţie.

5. Dovezile

Majoritatea criminalilor sunt prinşi pentru că sunt prea preocupaţi să ascundă cadavrul şi nu pun mare preţ pe ştergerea oricărei urme care să indice vinovăţia lor. Deci dacă ai de gând să foloseşti vreo armă, fă bine şi utilizeaz-o cu o pereche de mănuşi.

6. Uneltele

Nu folosi nicio sculă din cele pe care le ai pe acasă şi cumpără tot ce ai nevoie de la un magazin destul de mare din afara oraşului tău. Ideal ar fi ca obiectele să nu aparţină unui brand cunoscut. Odată achiziţionate, plăteşte-le cu banii jos şi distruge bonurile, chitanţele şi pungile primite la achiziţionarea lor.

Aflaţi amănunte de pe urbology.ro

 

Comentarii