Cea mai bănoasă regie din târg se pregăteşte de rocada mare

miercuri, 23 martie 2016, 02:50
2 MIN
 Cea mai bănoasă regie din târg se pregăteşte de rocada mare

Umblă vorba slobodă prin târg în ultima vreme că la cea mai mare şi mai bănoasă regie din giudeţ, Hopa Vidal, fosta Rajaf, ar bate un vânticel de schimbare pentru perioada următoare. 

Nea Nelu, derectorul vechi, antic şi de demult de acolo, cică ar vrea să se retragă la pensioară acuma cât încă mai este în putere şi cu leafă mare. Iar cel care ar face deja joc de glezne şi mersul piticului, trimis de nea Nelu la încălzire, ar fi taman adgiunctul Dor de Ruşi. Unele guri rele zic că dinspre casa cu pătrate s-ar fi încercat tragerea unor sfori leberale pentru a găsi alt şef, dar treaba e cam oablă: Rajaful derulează câteva proiecte foarte mari şi complicate, şi a pune acuma un şef dinafară poate fi tare periculos pentru banii evropeneşti derulaţi acolo. Doi la mână: cică în ultima vreme adgiunctul Dor de Ruşi ar avea zice-se mare dor şi faţă de vecinul Jiji, pe care cică îl mai vizitează de la eliberarea din arest încoace. Oare mai pune Jiji  proptele pentru amici la junele conţilier Castanciu de la casa cu pătrate? Păi nu zicea Castanciu că gata, a rupt-o de tot cu trecutul? Ehehe, voinicii mei: şi voi chiar l-aţi crezut?

Probleme de matematică pe listele leberale pentru conţilul local

Una scurtă, dar vioaie şi de la tabăra adversă, cea a leberalilor ieşeni, ca să nu se supere pe noi din cauză că n-am fi echilibraţi doctrinar. Aicea zice-se că e mare foială de ceva vreme, după ce şeful pe muniţip, catindatul Mariusucă, ar fi decis că îi va lua pe listele de candidaturi la locale, în ordine, pe cei care vor strânge cele mai multe semnături de susţinere pentru el. Iar numărătorile parţiale de până acuma, neoficiale, evident, ar arăta că în conţilul local ieşean ne-am putea astfel procopsi cu cele mai haioase figurine din zona lipitorilor de afişe total irelevanţi. Spun unele guri rele de pe aicea că, în aceste condiţii, şi ca să nu se facă de râs la prezentarea listelor, Mariusucă ar pregăti un criteriu suplimentar de selecţie. Hmmm, numărul de la pantofi sau dimensiunile şold-talie-bust?

Se pregăteşte marea evadare din partidoi, cu Bonta în frunte?

Mişcări politice de amploare cică se pregătesc pentru următoarele zile şi la nivel naţional, stimaţi telespectatori. După ruptura provocată de partidul lui Moliceanu&Latrina3 de Drac Nea şi de partidoi, prin nesusţinerea aceluiaşi candidat la localele din Bucale, cică în curând ar urma ca Moliceanu să anunţe înscrierea lui Bonta în partiduleţ. Staţi însă puţin şi nu mânaţi, căci, zice-se, Bonta nu va veni singur, ci cu o întreagă herghelie de parlamentari!

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii