Dinamo Kiev nu mai vine la Iasi

vineri, 07 iulie 2017, 01:43
2 MIN
 Dinamo Kiev nu mai vine la Iasi

 

Şansele ca testul cu vicecampioana Ucrainei să se dispute sunt de 1%. Dănuţ Munteanu şi un fundaş de la o echipă retrogradată din liga a doua portugheză sunt în vizorul CSM Politehnica.Astăzi  se stabileşte programul sezonului regulat
 
 
Meciul de verrificare pe care CSM Politehnica Iaşi dorea să-l dispute luni cu Dinamo Kiev are şanse infime de a se mai disputa. “Programul ucrainenilor s-ar complica foarte mult dacă echipa ar face o haltă la Iaşi după terminarea cantonamentului din Austria. Noi am asigurat toate lucurile pe care le-au cerut cei de la Dinamo Kiev, însă decizia finală este a lor. La ora actuală, şansele ca meciul să se dispute sunt de unu la sută” a declarat preşedintele CSM, Adrian Ambrosie.
În atare condiţii, ultima repetiţie înaintea startului Ligii I de fotbal va avea loc mâine. “Sâmbătă, de la ora 18:00, pe terenul central, vom juca în compania formaţiei de ligă secundă Dacia Brăila. Dacă nu apar modificări, aceasta va fi ultima repetiţie înaintea startului Ligii I de fotbal” a mai spus şeful executivului ieşean. Conducătorii clubului ieşean vor avea astăzi emoţii întrucât va fi stabilit “ţintarul” sezonului regulat al Ligii I, tragerea la sorţi urmând a
Acesta a mai anunţat că antrenorul Flavius Stoican va testa doi jucători noi până la startul campionatului: Dănuţ Munteanu, mijlocaş central, fiul fostului fundaş stânga al Politehnicii Iaşi şi FCM Bacău, jucătorul în vârstă de 20 de ani venind de la Ştiinţa Miroslava şi fundaşul stânga Mario Mendonça. Portughezul în vârstă de 26 de ani a evoluat la Esposende, Chaves, Pedras Salgadas, Oliveirense şi Vizela, echipă care a retrogradat din Liga a II-a portugheză.
 
Au sosit americanii!
 
Altfel, ieri, în Copou, două grupe de juniori ale CSM au disputat meciuri amicale cu iPro Skills Academy Chicago, la partide asistând şi antrenorul principal al CSM, Flavius Stoican împreună cu colaboratorul său, Eugen Trică. Conform lui Dan Cojocaru, coordonatorul Academiei Magic Trofeo Maestrelli Iaşi, partidele au fost posibile ca urmare a iniţiativei sale: “Prietenul meu, Cătălin Şerban, care a jucat la Vaslui, a aboslvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi are academia de fotbal Pro Skills din Chicago, a răspuns invitaţiei de a face un turneu la Iaşi. Pe lângă meciurile cu grupele Academiei mele, Trofeo Mastrelli, echipele americane au jucat şi cu formaţiile de la CSM. A fost un schimb util de experienţă, care a folosit atât pe plan sportiv cât şi pentru imagine a Iaşului, delegaţia de 44 de americani, doar 28 fiind jucători, apreciind foarte mult frumuseţile oraşului”, a spus Cojocaru. 
 

    

Comentarii