Directorul Muzeului Literaturii, Dan Lungu, în dialog cu ieşenii la Cărtureşti

miercuri, 24 aprilie 2013, 01:50
2 MIN
 Directorul Muzeului Literaturii, Dan Lungu, în dialog cu ieşenii la Cărtureşti
Evenimentul are loc astăzi de la ora 19:00 şi face parte din proiectul „Dialoguri cu scriitori români”, organizat în librăriile Cărtureşti din toată ţara.


Scriitorul Dan Lungu îi aşteaptă astăzi pe ieşenii pasionaţi de lectură la un dialog despre scris şi despre viaţă. Ceaiul alături de directorul Muzeului Literaturii Române va fi servit de la ora 19, la Librăria Cărtureşti din Palas Mall. Evenimentul face parte din proiectul „Dialoguri cu scriitori români”, organizat în librăriile Cărtureşti din toată ţara. Manifestarea literară se doreşte a fi cu totul inedită, întrucât dialogul este de pe poziţii egale, mijlocit de un moderator.
În prima parte a întâlnirii, gazda îl va descoase pe invitat, scoţând la iveală mizele sale literare. Urmează o lectură a autorului invitat, după care mingea va fi pasată publicului, care va conduce discuţia în cu totul alte direcţii. Finalul evenimentului este destinat autografelor şi socializării.
„E interesul ambelor părţi – scriitorii au nevoie constantă de feedback, nu doar din partea criticilor, ci şi a celor care-i susţin, cumpărându-le cărţile. Pentru public, aceste întâlniri sunt şanse de a descoperi nume noi sau de a-i întâlni în carne şi oase pe oamenii din spatele cărţilor deja citite. Întâlnirile dintre scriitori şi cititori reprezintă un semn de sănătate al pieţei culturale”, au subliniat reprezentanţii Cărtureşti. Evenimentul de astăzi de la Palas va fi moderat de Iosif Prodan.

Comentarii