Doi morţi şi doi răniţi după ce un tren a spulberat o maşină la Satu Mare

joi, 02 octombrie 2014, 14:59
1 MIN
 Doi morţi şi doi răniţi după ce un tren a spulberat o maşină la Satu Mare

Un accident soldat cu doi morţi a fost înregistrat în jurul orei 13.30 la trecerea la nivel cu calea ferată de la Micula.

Două persoane, între care un copil de 9 ani, au murit, iar alte două au fost grav rănite, joi după-amiază, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren la o trecere de cale ferată din judeţul Satu Mare, traficul feroviar în zonă fiind blocat, potrivit Centrului Infotrafic.

Comisarul Cătălin Bocai de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a declarat că accidentul a avut loc la o trecere de cale ferată fără bariere din localitatea Nicula din judeţul Satu Mare, unde un autoturism a fost lovit de un tren care circula între Halmeu şi Satu Mare.În urma accidentului, două persoane, între care un copil de 9 ani, şi-au pierdut viaţa, iar alte două, între care un adolescent de 16 ani, au fost grav rănite. Toate cele patru victime se aflau în autoturism.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a produs din cauză că femeia aflată la volanul autoturismului nu a respectat indicatoarele de la trecerea de cale ferată, care nu are bariere.

 

Comentarii