DULCEGĂRII Replică dulce, în mărime naturală, a eroului principal din filmul din „50 Shades of Grey”

joi, 19 februarie 2015, 14:32
2 MIN
 DULCEGĂRII Replică dulce, în mărime naturală, a eroului principal din filmul din „50 Shades of Grey”

O prăjitură reprezentându-l în mărime naturală pe eroului principal din filmul din "50 Shades of Grey" a fost pregătită de o echipă de cofetari coordonată de o specialistă britanică în produse de cofetărie, informează Fox News.

În versiunea dulce, celebrul Christian Grey, finanțatorul miliardar cu un apetit pentru lanțuri și bice din romanele scriitoarei E.L. James, interpretat în film de actorul Jamie Dornan, este înfățișat la bustul gol, gata de acțiune, cu cureaua desfăcută și fermoarul ușor descheiat.

Cum lui Grey nu îi puteau lipsi accesoriile excentrice, cofetarii l-au înzestrat cu cătușe și bice …comestibile, realizate din lemn dulce.

Prăjitura gigant a fost creată de Rosie Dummer (de la Rosie Cake Diva) și ajutoarele sale, pentru Cake International Baking Show, desfășurat recent la Londra. Patru bucătari au lucrat timp de aproape trei săptămâni la această originală creație.

Cu o înălțime de aproximativ 1,82 metri, replica lui Mr. Grey este realizată din 10 prăjituri dreptunghiulare, ulterior modelate pentru a crea forma corpului uman. Potrivit lui Rosie, la realizarea prăjiturii au fost folosite 55 de kilograme de făină, 340 de ouă și circa 200 de kilograme de pastă de zahăr pentru a decora exteriorul.

Prăjitura i-a fost prezentată starului din "50 Shades of Gray", Jamie Dornan, în cadrul emisiunii "Graham Norton Show". Vedeta a fost invitată să guste din prăjitură. "Ce gust ai?", l-a întrebat pe Dornan un alt actor, Stephen Mangan, prezent la rândul său în emisiune. "Mai bun decât mi-am imaginat", a glumit protagonistul din "50 Shades of Grey". (Agerpres)

 

Comentarii