După ce au băut împreună, soţia i-a înfipt un cuţit în plămân

luni, 19 august 2013, 01:50
2 MIN
 După ce au băut împreună, soţia i-a înfipt un cuţit în plămân

Ieşenii bugetari şi-au petrecut minivacanţa oferită de stat mai mult în baruri decât acasă, odihnindu-se. Pe fondul consumului excesiv de alcool, nu au întârziat să apară însă şi primele victime ale agresiunilor.

Un bărbat de 47 de ani, din localitatea Bălţaţi, a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sf. Spiridon”, după ce a fost înjunghiat în piept. După ce a mers împreună cu soţia la barul din sat, între cei doi s-a iscat un conflict. Băbatul a încercat să o lovească, însă femeia, şi ea în stare de ebrietate, s-a apărat cu un cuţit, pe care i l-a înfipt în piept, aproape de inimă. Un echipaj de prim ajutor a intervenit la faţa locului şi l-a transportat pe bărbat la spital. „Pacientul prezenta o plagă înjunghiată la nivelul hemitoracelui stâng anterior, cu şoc hemoragic, penetrantă în torace. Nu era interesat cordul, ci numai plămânul şi pleura”, a precizat conf.dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef la UPU-SMURD. Bărbatul rămâne internat în Clinica de Chirurgie Toracică.

Şi un ieşean de 37 de ani, din Ierbiceni, a ajuns în spital în urma unui conflict. Acesta s-a certat cu prietenul său de pahar care, băut şi nervos, a încercat să-l sugrume. A fost investigat şi îngrijit în UPU, apoi, pentru că nu prezenta leziuni care să-i pună viaţa în pericol, a fost dirijat spre domiciliu.
 

Comentarii