Ea este fiica secretă a lui Adrian Iovan. Are 19 ani şi e studentă în Marea Britanie

joi, 19 februarie 2015, 08:12
2 MIN
 Ea este fiica secretă a lui Adrian Iovan. Are 19 ani şi e studentă în Marea Britanie

Despre Adrian Iovan, pilotul care a murit în cumplitul accident aviatic din Munţii Apuseni în urmă cu un an, se ştie că a avut doi copii, cu două soţii diferite. Ei bine, pe lângă Irina şi Albert, Iovan a mai avut unul de suflet, o fată, pe care a iubit-o şi a îngrijit-o ca şi pe ceilalţi.

Prima soţie i-a dăruit-o pe Irina, fiica de 31 de ani aflată în prezent în Franţa; Romaniţa Iovan i l-a dăruit pe Albert, care a împlinit opt ani, iar cea de-a treia femeie, Mihaela Steriu (foto), a apărut în viaţa lui Iovan în anul 2008, când s-au şi mutat împreună în vila din Otopeni şi a venit împreună cu fiica ei din prima căsătorie, Ruxandra, care la vremea respectivă avea 12 ani.

Iovan a primit-o pe Ruxandra în casa lui cu braţele deschise şi chiar dacă nu a existat un cadru legal tată-fiică, a iubit- o şi a îngrijit-o aşa cum a făcut şi cu ceilalţi doi copii ai săi: Albert şi Irina.

Ruxandra, fiica Mihaelei Steriu din căsnicia cu Alexandru Steriu, şi-a petrecut câţiva ani în vila din Otopeni împreună cu mama ei şi cu pilotul Adrian Iovan, care i-a ţinut loc de tată.

Tatăl natural al Ruxandrei, Alexandru Steriu, actualmente consul în Spania, a solicitat reducerea pensiei alimentare pe motiv că nu mai are venituri suficiente să achite 900 de lei lunar pentru fiica sa naturală. Bărbatul şi-a refăcut viaţa în Spania alături de altă femeie şi are încă o fiică naturală cu noua soţie. În tot acest timp, Ruxandra a locuit la Otopeni, în vila lui Iovan, şi chiar după despărţirea mamei lui de pilot, Iovan a rămas ataşat şi s-a implicat în educaţia fetei pe care o îndrăgise. În prezent, Ruxandra are 19 ani şi a fost admisă la o prestigioasă facultate din Marea Britanie.

libertatea.ro

 

Comentarii