FOTO: Cum ar putea fi fluidizată circulația în Tudor Vladimirescu

luni, 21 noiembrie 2016, 19:00
1 MIN

Un ieșean care a făcut mai multe sesizări la Primărie fără a primi un răspuns oficial ne-a trimis un mesaj pe adresa redacției. El a venit cu soluții pentru fluidizarea traficului în Tudor Vladimirescu. Redăm ideile lui Valeriu Hrib:

"Va sesisez 3 probleme:

1. In intersectia TUDOR VLADIMIRESCU, pentru a face la stanga, faceti culoare rosie pentru sens opus 5-10 secunde incat sa poata trece 4-5 masini (acuma se trece pe rosu).

2. Tot in TUDOR, pentru a fluidiza traficul, mutati cei doi stalpi in spatele trotuarului astfel incat sa se poata crea o banda de facut la dreapta.

3. Pentru a putea prelua copii de la scoala Gh. Asachi trebuie sa parcam masinile la PALAS, iar plata pentru 5 min in fiecare zi nu se justifica,  iar tonomatul de platit se afla tocmai in incinta Palasului. In fata palatului sunt 8 (opt) stative de flori care mai mult incurca".

Precizăm că traficul este îngreunat în zonă și din cauza drumului foarte prost. Tramvaiele par a se prăbuși, atât de strâmb circulă pe șine, iar asflatul este ciuruit de gropi.

Comentarii