FOTO: Cum să apese pietonii acel buton de la trecere? Să sară gărduțul?

joi, 11 februarie 2016, 17:15
1 MIN

Ieșenii au început să semnaleze probleme privind amplasarea butoanelor la trecerile pentru pietoni din Iași. Culoarea la semafoare nu se schimbă automat. Dar în unele zone, oamenii sunt nevoiți să sară peste garduri, să iasă în stradă sau să se cocoțeze pe movile pentru a apăsa butoanele.

Un ieșean, Alexandru A., ne-a trimis pe adresa redacției o fotografie din Nicolina-Rond Vechi. În imagine se vede cât de departe este stâlpul de semafor cu buton față de trotuar.

"Lipsa totala de interes din partea autoritatilor/executantilor in ceea ce priveste amplasarea butoanelor pentru trecerile de pietoni! Inteleg ca UTI doar a implementat proiectul asa cum a fost primit insa cred ca puteau si ei sa semnaleze unele cazuri aberante precum cel de fata. Nici Ghita Muresan nu ar ajunge sa apese butonul fara sa intre pe strada si sa ocoleasca spatiul delimitat cu gard. Sunt convins ca mai sunt cazuri in Iasi la fel de nefericite. Mentionez ca actionarea butonului a devenit obligatorie in aceasta intersectie de la Rondul Vechi", a precizat Alexandru A.

Comentarii