Furtuna care a măturat Iaşul alaltăieri a mai făcut o victimă

vineri, 14 iunie 2013, 01:50
1 MIN
 Furtuna care a măturat Iaşul alaltăieri a mai făcut o victimă

O pensionară care traversa regulamentar pe Socola nu a fost văzută de şofer din cauza furtunii. Femeia are şanse minime de supravieţuire.

Destinul unei femei de 80 de ani, din Iaşi, a fost iremediabil schimbat de un şofer imprudent. Pensionara a fost spulberată de un autoturism în timp ce traversa strada regulamentar, în zona Bucium. Afară ploua torenţial, iar şoferul nu a observat că în faţa sa este un pieton. Carosabilul ud şi viteza mare a autoturismului au făcut imposibilă evitarea coliziunii. La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj medical SMURD, care a transportat victima la Spitalul „Sf. Spiridon“.

„Pacienta a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe cu politraumatism sever, traumatism cranio-cerebral, pneumotorax, fractură de bazin şi de membru inferior“, a precizat conf.dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef la UPU-SMURD. Bătrâna a fost internată la Terapie Intensivă, iar medicii îi dau şanse minime de supravieţuire. Pe numele şoferului, Poliţia a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comentarii