Golanii interlopi îşi arată muşchii în stradă. Unul dintre Corduneni, priponit după gratii

vineri, 17 iulie 2015, 01:58
3 MIN
 Golanii interlopi îşi arată muşchii în stradă. Unul dintre Corduneni, priponit după gratii

În zona Galata, Bogdan Corduneanu a luat la palme şi şuturi un tânăr care i-a atras atenţia că are prioritate. Cum acesta a reuşit să plece, Corduneanu şi alţi interlopi care îl însoţeau în maşină au început să-l urmărească. L-au ajuns în curtea casei şi l-au luat la bătaie pe el, dar şi pe cei care au încercat să-l apere

Scene şocante în traficul din Iaşi, în care protagonişti sunt iar membri ai clanului interlop Corduneanu. Unul dintre fraţii acestui clan a ajuns iar în arestul poliţiei după ce a pălmuit şi bătut cu parul un şofer cu care s-a şicanat în traficul din Iaşi.

Scenele de violenţă au avut loc marţi seara, în jurul orei 20, în zona cartierului Galata.

Un tânăr, Emanuel A., conducea un autoturism Fiat Ducato prin cartierul Galata, iar la un moment dat s-a intersectat cu un alt autoturism, un Ford Focus, în care se aflau patru tineri. Primul nu ştia cine se afla în celălalt autoturism care nu îi oferise prioritate şi s-a luat la ceartă cu şoferul. Imediat, din Ford a coborât Bogdan Corduneanu (foto), în vârstă de 32 de ani, şi i-a aplicat câteva palme şi şuturi şoferului din Fiat Ducato.

Acesta din urmă a demarat în trombă, însă Ford-ul în care se aflau interlopii a început să-l urmărească. Speriat, E.A. a virat pe strada Arhitect Berindei, unde locuia, iar aici a intrat rapid în casă, urmărit de tinerii din celălalt autoturism, Bogdan Corduneanu şi încă un individ, Gabi Ciprian Gentimir, au intrat în curtea casei, dar au fost întâmpinaţi de fratele şoferului şi încă un tânăr.

Fratele şoferului E.A. a încasat un pumn în plex, apoi a fost lovit în cap cu o bâtă. Celălalt a “încasat” şi el palme şi şuturi. Victimele au sunat la 112, dar, până a sosit poliţia, interlopii au dispărut. Joi seara, poliţiştii au dat de urma celor doi bătăuşi, iar Gentimir şi Corduneanu s-au prezentat singuri la poliţie cu avocaţii. Cei doi au fost reţinuţi şi băgaţi în arest pentru 24 de ore.

“Poliţiştii au reţinut doi bărbaţi cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de violare şi lovire sau alte violenţe. Astfel, poliţiştii, sub coordonarea procurorilor, au dispus continuarea urmăririi penale şi reţinerea pentru 24 de ore a doi bărbaţi, de 32, respectiv 37 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe. Cei în cauză sunt bănuiţi că, la data de 14 iulie, în urma unui conflict spontan în trafic cu un conducător auto pe care nu îl cunoşteau, ar fi pătruns fără drept în curtea locuinţei sale, unde s-ar fi întâlnit cu alte două persoane pe care le-ar fi agresat. Una dintre cele două persoane agresate a fost transportată la spital, ulterior fiind externată. Poliţiştii ieşeni continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor două persoane şi luarea măsurilor legale care se impun”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Anchetatorii bănuiesc că în autoturismul Ford în care se aflau Gentimir şi Corduneanu se mai afla încă unul dintre fraţii Corduneanu, respectiv Marian Simion Corduneanu.

 

 
 

 

Comentarii