Grindeanu: Cel mai bun premier ar fi fost o combinatie intre Nastase, Ponta, Isarescu, Tariceanu

marți, 21 martie 2017, 09:51
1 MIN
 Grindeanu: Cel mai bun premier ar fi fost o combinatie intre Nastase, Ponta, Isarescu, Tariceanu

Premierul Sorin Grindeanu a declarat luni seara ca, in opinia sa, profilul de cel mai bun prim-ministru al Romaniei de dupa 1989 ar fi fost "o combinatie" intre Adrian Nastase, Victor Ponta, Mugur Isarescu si Calin Popescu Tariceanu.

"Mi-e greu sa fac o evaluare. Cred ca o combinatie, o combinatie intre Adrian Nastase, Victor Ponta si Mugur Isarescu, asa o combinatie ar fi fost fericita si domnul Tariceanu pentru ca a fost o perioada in care lucrurile au mers foarte bine din punct de vedere economic. Eu cred ca asa, luat mai mult de la unii, mai putin de la altii, dar o combinatie ar fi fost ideala", a afirmat Sorin Grindeanu, intrebat cine, in opinia sa, a fost cel mai bun prim-ministru postdecembrist al Romaniei.

Fiind intrebat care si-ar dori sa fie mentionata la galeria de onoare a fostilor premieri perioada sa de guvernare, un mandat, doua mandate, prim-ministrul in functie a spus:

"Imi doresc sa raman atat timp cat simt ca eu si echipa pe care o coordonez facem ceea ce trebuie si pentru ceea ce ne-au ales oamenii".

ziare.com

Comentarii