Iordănescu l-a amărât pe Marica

sâmbătă, 29 august 2015, 01:43
2 MIN
 Iordănescu l-a amărât pe Marica

Selecţionerul Anghel Iordănescu şi-a anunţat stranierii pentru meciurile cu Ungaria şi Grecia. Atacantul de la Konya nu a fost convocat

 
Selecţionerul Anghel Iordănescu a confirmat convocările a 17 jucători care evoluează în străinătate şi care vor face parte din lotul României pentru partidele cu Ungaria şi Grecia, ambele contând pentru preliminariile Euro-2016. Jucătorii convocaţi sunt următorii: Tătăruşanu, Pantilimon (portari), Măţel, Chiricheş, Dr. Grigore, Moţi, D.Goian, Latovlevici, Raţ (fundaşi), Prepeliţă, Pintilii, Hoban, Sînmărtean, Torje, Maxim (mijlocaşi), Andone, Keşeru (atacanţi). Lotul complet al României pentru partidele cu Ungaria şi Grecia va fi anunţat duminică, după meciul Steaua – FC Viitorul. De remarcat faptul că atacantul Ciprian Marica nu a fost convocat, după multă vreme, la meciurile naţionalei, fapt pentru care el s-a arătat decepţionat:  “Vă mulţumesc mult pentru mesaje, dar vă rog să nu faceţi discuţii inutile pe tema asta într-o perioadă în care echipa naţională are nevoie de linişte, de susţinere. O singură observaţie am, mi-aş fi dorit sa aflu de această decizie de la un membru al stafului tehnic, nu din presă. Poate e o perioadă aglomerată, dar cred că ar fi fost un gest normal, nu neapărat o formă de respect", a scris Marica pe contul său de Facebook. Atacantul a adăugat că va fi "un fan înfocat" al selecţionatei României în faţa televizorului. "Le ţin pumnii strânşi băieţilor în aceste două jocuri vitale pentru fotbalul românesc! O să fiu unul dintre voi, o sa fiu un fan înfocat, şi o să strig din faţa televizorului până o să mă auziţi pe gazon: Hai românii mei! Hai România!", a adăugat fotbalistul.
Pe 4 septembrie, de la ora 21.45, la Budapesta, "tricolorii" vor întâlni Ungaria, iar pe 7 septembrie, de la 21.45, pe Arena Naţională, România va juca împotriva Greciei în preliminariile Campionatului European de anul viitor.
 
 
Loturile adversarelor României
Ungaria: Kiraly, Bogdan, Dibusz (portari), Fiola, Botka, Juhasz, Vanczak, Lang, Kadar, Guzmics, Leandro, Bosnjak (fundaşi), Elek, Nagy, Tözser, Bodi, Gera, Kalmar (mijlocaşi), Stieber, Lovrencsics, Nikolics, Szalai, Priskin, Dzsudzsak, Nemeth (atacanţi). Selecţioner: Bernd Storck.
Grecia: Karnezis, Kapino, Vellidis (portari), Vyntra, Torosidis, Kitsiou, K.Papadopoulos, Papastathopoulos, Manolas, Moras, Cholebas, Giannoulis (fundaşi), Tziolis, Samarin, Tachtsidis, Petsos, Kone, Ninis, Fortounis, Fetfatzidis (mijlocaşi), Ptatellas, Mitroglou, Karelis, Aravidis (atacanţi). Selecţioner: Kostas Tsanas.
 
 
 

Comentarii