Johnny Depp a insinuat că ar vrea să îl asasineze pe Donald Trump

vineri, 23 iunie 2017, 10:07
2 MIN
 Johnny Depp a insinuat că ar vrea să îl asasineze pe Donald Trump

Actorul Johnny Depp a insinuat că ar vrea să îl ucidă pe Donald Trump, în timpul unui discurs pe care l-a susţinut la festivalul Glastonbury, înainte de o proiecţie a filmului său, „The Libertine” (2004), când a întrebat publicul care a fost ultima dată când un actor a asasinat un preşedinte, informează bbc.com.

Johnny Depp a întrebat persoanele din public dacă îl pot aduce pe Donald Trump, atrăgând o reacţie negativă din partea acestora.

„Aţi înţeles complet greşit. Când a fost ultima dată când un actor a asasinat un preşedinte?”, a continuat Johnny Depp.

„Vreau să clarific. Eu nu sunt actor. Eu îmi câştig traiul minţind, dar a trecut ceva vreme (de la asasinat, n.r.). Poate că a venit timpul”, a adăugat actorul. Johnny Depp ar fi făcut referire la asasinarea preşedintelui Abraham Lincoln în 1865, de actorul John Wilkes Booth. Starul hollywoodian a menţionat că se aşteaptă ca discursul său să genereze controverse.

„Apropo, ceea ce am spus va apărea în presă şi va fi îngrozitor. A fost doar o întrebare, nu am insinuat nimic”, a mai spus el. Johnny Depp nu este singura vedetă din Statele Unite ale Americii care a făcut o aluzie la asasinarea preşedintelui. Madonna a spus că s-a gândit mult să arunce în aer Casa Albă, iar Snoop Dogg a tras cu un pistol de jucărie către un personaj care îl reprezenta pe Donald Trump într-un videoclip musical. Deschiderea festivalului Glastonbury este marcată în acest an de un minut de tăcere, pentru persoanele afectate de tragediile recente din Londra şi Manchester.

Festivalul Glastonbury va avea loc, la Worthy Farm din Somerset, în perioada 21-25 iunie, iar capete de afiş sunt Liam Gallagher, Radiohead, Foo Fighters, Ed Sheeran, The National, Katy Perry, Royal Blood şi Biffy Clyro.  Johnny Depp, născut pe 9 iunie 1963, este un actor, producător şi muzician american, care a devenit cunoscut la începutul anilor 1980 graţie serialului de televiziune ”21 Jump Street”. El este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele în care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat încasări de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial. Starul american a primit trei nominalizări la Oscar, trei nominalizări la premiile BAFTA şi a câştigat un Glob de Aur.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii