Măcel cu furca din cauza unor fire de electricitate: un mort

miercuri, 17 august 2016, 01:56
2 MIN
 Măcel cu furca din cauza unor fire de electricitate: un mort

Trei persoane din judeţul Iaşi au fost trimise în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal fiind acuzate de omor.  

Gabi Leonte (29 de ani), Marius Mihai Gheorghiu (21 de ani) şi A.V.G (17 ani) sunt originari din satul Cilibiu, comuna Golăieşti, şi în prezent se află în arest preventiv. Ei ar fi comis fapta la mijlocul lunii iulie. Potrivit anchetatorilor, pe 17 iulie, în jurul orei 15.30, cei trei ar fi intrat în curtea fostei şcoli din satul Cotu lui Ivan, locuită în prezent de doi săteni şi copiii acestora. În curte se afla şi Ionel Pribeagu, de 36 de ani, care dormea pe o prispă de lângă imobil. Profitând că acesta dormea, Gabi Leonte l-a lovit cu partea metalică a unei furci peste cap şi corp.

Ulterior, toţi cei trei au început să îl lovească cu picioarele şi pumnii peste cap şi corp pe Pribeagu, rănindu-l grav. După mai puţin de o săptămână, Ionel Pribeagu a decedat. „În aceleaşi împrejurări, inculpaţii majori au lovit cu pumnii şi picioarele şi persoana vătămată Lupu Gabriel Constantin, iar inculpatul Leonte Gabi a ameninţat cu moartea şi incendierea locuinţei pe Lupu Gabriel Constantin şi Deliu Georgiana, în ipoteza în care aceştia intenţionau să anunţe autorităţile cu privire la faptele percepute în mod direct, inducând celor doi  o stare de temere“, au precizat procurorii ieşeni.

Aceştia au mai arătat că motivul crimei ar putea fi un incident ce avusese loc între victimă şi fratele lui Gabi Leonte, cel din urmă susţinând că Ionel Pribeagu i-ar fi tăiat cablul ce îi alimenta locuinţa cu energie electrică. 

 

Comentarii