De Business

Punem punctul pe știi

N

Noutatile din industria IT, prezentate joi, pe 15 mai, la Iasi

N

miercuri, 14 mai 2014, 19:40
1 MIN
 Noutatile din industria IT, prezentate joi, pe 15 mai, la Iasi

\N

Joi, pe 15 mai, la Palas Congress Hall – sala Verdi – intre orele 9:00 – 17:00, are loc o noua Conferinta Afaceri.ro Iasi, organizata de Arhipelago Interactive, APEC, Camera de Comert si Industrie Iasi, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara EURONEST, ARIES si Iconic.

Conferinta Afaceri.ro Iasi 2014 este dedicata industriei IT din regiunea Nord-Est, fiind un eveniment unde se va discuta despre noile tehnologii, despre exportul de servicii si produse digitale, despre surse de finantare, despre oameni si companii, dar si despre modele de management.

Programul evenimentului, informatii despre invitati si biletele la eveniment sunt disponibile pe site-ul www.afaceri.ro. Taxa de participare la eveniment este de 100 lei.

Pentru informatii suplimentare, inscrieri la conferinta sau parteneriate trimiteti un email la adresa evenimente@arhipelago.com.

Organizatorii multumesc partenerilor: Acces Project Investments, Romtelecom, Suzuki Doly, Exonia, Autonom, Gramma Wines, Microsoft, Euronest IT&C HUB, ADR Nord-Est, ANIS, Tehnopolis, Enterprise Europe Network, CNIPMMR, Euromonitor International, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-proiectelor.ro, Economiaonline.ro, Asigurari.ro, Meteo.ro.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii