De Business

Punem punctul pe știi

O importantă conferinţă despre biroul viitorului are loc în Iaşi

marți, 17 noiembrie 2015, 11:55
1 MIN
 O importantă conferinţă despre biroul viitorului are loc în Iaşi

Noua ediţie a conferinţei Power L@unch va avea ca invitat special pe Ilinca Păun, managing director la Colliers International România. 

Power L@unch este un eveniment bianual destinat liderilor de opinie din industria regională de IT&C şi din mediul universitar relevant. Evenimentul va avea loc pe 26 noiembrie la Iaşi, în Aula „Mihai Eminescu” a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, cu începere de la ora 16.

Cu prilejul acestei conferinţe, Păun va realiza o serie de corelaţii între industria IT&C, generaţia Y, birouri verzi şi educaţie, spun organizatorii.

„Tinerii de astăzi vor foarte multă libertate, vor foarte multă creativitate, vor să se simtă ca acasă la birou. Generaţia Y are cu totul alte valori şi funcţionează diferit faţă de generaţiile anterioare. În cadrul Power L@unch discutăm la Iaşi despre cum este posibil să transformi un birou într-un mediu de lucru extrem de angajant, astfel încât productivitatea per total a companiei să crească”, spune Ilinca Păun.

Organizatorul evenimentului este Dan Zaharia, Senior Leasing Consultant la Extind Management, iar printre parteneri se regăsesc Ness SES România, Şcoala Informală de IT, Travis Corporate & Events, Levi9 şi Colliers International.

Comentarii