Preşedintele CSMS contraatacă! Ce vor face Avrămia şi Herghelegiu

marți, 17 decembrie 2013, 02:50
2 MIN
 Preşedintele CSMS contraatacă! Ce vor face Avrămia şi Herghelegiu
Florin Prunea spune că responsabilitatea situaţiilor lui Avrămia şi Herghelegiu nu-i aparţine şi că el a făcut tot posibilul pentru păstrarea internaţionalilor de tineret în Copou

 

 Principalele ţinte ale campaniei de iarnă a CSMS Iaşi sunt doi dintre componenţii lotului, Adrian Avrămia şi Andrei Herghelegiu. Internaţionalilor de tineret amintiţi le expiră vara viitoare contractele cu gruparea ieşeană, iar conducerea clubului susţine că îşi doreşte ca fotbaliştii să continue să joace la CSMS. Ieri, după ce a purtat discuţii cu Avrămia şi Hergelegiu, preşedintele clubului din Copou, Florin Prunea, a susţinut că a făcut tot posibilul pentru păstrarea jucătorilor în Iaşi şi că eventuala pierdere gratuită a acestora nu i se poate imputa. “La ce buget de transferuri avem acum, păstrarea lui Avrămia şi Herghelegiu la Iaşi ar fi mutările cele mai importante ale iernii. Eu, când am venit la Iaşi, cei doi nu jucau. De pe urma managementului meu, au ajuns la echipa naţională de tineret. Acum, se spune că eu sunt vinovat dacă Avrămia şi Herghelegiu refuză prelungirea actualelor contracte şi pleacă gratis în vară. Nu este absolut deloc aşa! Nu eu am semnat contractele pe care le au! Am avut mai multe runde de negocieri cu ei, şi în vară şi pe parcursul turului şi astăzi (n.r. – ieri). Am făcut tot ce depinde de mine pentru a-i convinge să rămână acasă. Nu stă însă în puterile mele să determin anumite investiţii, care trebuie făcute pentru a-i convinge pe cei doi să semneze prelungirea contractelor. Am transmis Comitetului Director situaţia, aştept decizia organismului care ia deciziile finale la club. Din câte am înţeles, lucrurile se vor clarifica după vacanţă. Eu pot să spun doar că Avrămia şi Herghelegiu nu sunt încă pierduţi şi pot fi ţinuţi la Iaşi dacă li se face o ofertă bună” a spus preşedintele CSMS, care a fost prezent ieri la club pentru câteva ore. Cei doi fotbalişti au refuzat să comenteze afirmaţiile preşedintelui.

Recent, “Ziarul de Iaşi” a prezentat pe larg situaţiile lui Avrămia şi Herghelegiu, demontând scenariul alimentat de mai mulţi oficiali ai CSMS, care au susţinut pe parcursul campionatului că cei doi refuză prelungirea contractelor cu Iaşul pentru că deja au semnate contracte cu CS Universitatea Craiova.

 

Comentarii