SCANDAL la preselecţiile X Factor! Un concurent CELEBRU i-a FĂCUT PRAF pe Brenciu, Delia şi Bănică

duminică, 13 iulie 2014, 10:54
2 MIN
 SCANDAL la preselecţiile X Factor! Un concurent CELEBRU i-a FĂCUT PRAF pe Brenciu, Delia şi Bănică

Ca în fiecare an, la preselecţiile la X Factor au fost şi concurenţi nemulţumiţi de modul în care au fost jurizaţi. Unii dintre ei s-au simţit nedreptăţiţi de deciziile juraţilor.

Nici noul sezon nu face excepţie. Un cântăreţ cunoscut de muzică populară s-a dus cu gândul că va da lovitura, dar singura lovitură primită a fost din partea lui Horia Brenciu, Delia şi Ştefan Bănică. Pentru preselecţii el şi-a ales melodia "Dacă pleci" a lui Cătălin Crişan şi a interpretat-o la audiţiile desfăşurate vineri în Capitală. Deşi era convins că i-a impresionat pe cei trei juraţi, Marius Baldovin a primit trei de X, care i-au adus eliminarea. El a declarat în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro cum şi-au motivat decizia Brenciu, Delia şi Bănică. "Brenciu mi-a zis că nu este de mine acest concurs că trebuie să mai lucrez pe voce. Delia mi-a spus că trebuie să mă las de cântat, iar Banică Jr a declarat că ar fi ok dacă m-aş lăsa de cântat că n-au niciun talent", a afirmat Marius, scrie ziarulring.ro.

După ce a aflat decizia juraţilor, Marius Baldovin le-a cerut socoteală, ba mai mult, i-a înjurat ca la uşa cortului şi le-a adresat cuvinte grele care nu pot fi reproduse. "Am venit sa particip la X-Factor pentru că îmi place să cânt şi, de ce nu, să şi câştig pentru că am potenţial. Nu m-a interesat premiul pentru că eu am venit cu mare drag să particip şi să cânt, ceea ce îmi place foarte mult ceea ce fac", a încheiat Marius Baldovin.

 

Comentarii