Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

miercuri, 27.03.2024

Simona Halep, nominalizată la lovitura lunii septembrie, deşi a pierdut meciul

GALERIE
simona halep
  • simona halep
- +

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost nominalizată la lovitura lunii septembrie de către site-ul WTA, cu un punct câştigat în meciul disputat cu sportiva britanică Johanna Konta, în optimile de finală ale turneului de la Wuhan.

La scorul 4-1 în decisiv, Halep a anulat o posibilitate de break, cu o minge trimisă cu dreapta în cros, dintr-o poziţie dificilă. Simona Halep a pierdut în cele din urmă acea partidă, după ce a condus cu 5-1 în setul decisiv.

Alături de româncă, mai sunt nominalizate Ana Ivanovici, Agnieszka Radwanska, Maria Şarapova şi Johanna Konta, ultima cu un punct câştigat în meciul cu Venus Williams.

Fanii pot alege lovitura lunii septembrie până joi, iar rezultatele anchetei vor fi anunţate a doua zi.

Mediafax

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Risc de criză politică la Sofia

Lucian DÎRDALA

Risc de criză politică la Sofia

E greu de spus dacă o nouă perioadă de instabilitate pre- şi post-electorală la Sofia ar afecta serios perspectiva Bulgariei în privinţa Schengen, şi dacă ar putea apărea consecinţe şi în privinţa României. Cel mai probabil, nu – cu condiţia ca la Sofia lucrurile să nu fie total scăpate de sub control, iar eventualele noi alegeri să ducă rapid la formarea unui guvern credibil.

opinii

Cinci decenii de excelenţă academică

Florin CÎNTIC

Cinci decenii de excelenţă academică

Într-o discuţie recentă la Văratic, Al. Zub îmi spunea că anul 1974 a fost unul crucial în destinul său cărturăresc. Împlinise 40 de ani şi, după multe privaţiuni şi eforturi, zările începeau să i se deschidă. Am zis că o scurtă rememorare pedagogică ar putea fi de folos pentru studioşi.

Modele pentru publicistica muzicală

Alex VASILIU

Modele pentru publicistica muzicală

Evocând cele trei personalităţi – Felicia Antip, Ada Brumaru, Nicolae Manolescu – fără a cădea pradă pesimismului, mă întreb, totuşi, dacă astfel de modele vor fi urmate în viitorul previzibil în domeniul criticii muzicale. Este un subiect ce merită reluat.   

„Ca un bărbat adevărat”

Briscan ZARA

„Ca un bărbat adevărat”

Bărbaţii şi-au pierdut obiectul de activitate, ţelul după care s-au orientat milioane de ani. Mai importanţi decât ei sunt azi chiar şi cei care erau cândva pe ultimul loc, copiii. Şi totuşi nu e suficient. Încă mai sunt văzuţi ca nişte brute, ca nişte pericole latente care caută mereu doar mâncare, sex şi bătaie. Aşa o fi, dar, din păcate, nu prea mai au nici cum, şi nici cu ce...

pulspulspuls

Ultimele calcule privind posibilitatea ca Iaşul să prindă un post de parlamentar

Ultimele calcule privind posibilitatea ca Iaşul să prindă un post de parlamentar

Olecuţă de aritmetică electorală pe azi, stimaţi telespectatori, după ce am văzut că liberalii ieşeni ţopăie fericiţi în ultimele zile. Pe motiv că pe listele comune PSD-PNL de la europarlamentare şeful filialei liberale ieşene, Alex Muraru, este candidatul de pe locul 18, din 33 în total (cu mare noroc 34 de europarlamentari români în total în Parlamentul European), şi că acest loc este eligibil, spun băieţii veseli de aici, aşa că le va rămâne lor un loc liber la parlamentarele din toamnă.

Caricatura zilei

Liste electorale

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri