Steaua a oferit 270 000 de euro pentru achiziţionarea lui Creţu

sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 02:50
1 MIN
 Steaua a oferit 270 000 de euro pentru achiziţionarea lui Creţu

 
Echipa ieşeană a refuzat oferta
 

Plecarea lui Alexandru Creţu de la CSMS Iaşi rămâne sub semnul întrebării. Ieri, echipa ieşeană a refuzat o nouă ofertă de cedare a jucătorului, venită de la Steaua. Formaţia campioană a oferit 270 000 de euro plus TVA plus 25% dintr-un transfer ulterior al fotbalistului, suma fiind considerată prea mică de oficialii ieşeni. “Am primit o ofertă scrisă din partea Stelei pentru cedarea lui Creţu. Din punctul meu de vedere, propunerea este prea mică în comparaţie cu valoarea jucătorului, aceeaşi părere având şi Comitetul Director. Drept urmare, vom refuza oferta Stelei” a declarat preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea.
Reamintim, pentru cedarea lui Creţu, CSMS a solicitat 500 000 de euro plus TVA plus 25% dintr-un transfer ulterior al fotbalistului. Conform oficialilor ieşeni, Steaua este al treilea club care a făcut o ofertă concretă pentru achiziţionarea fostului internaţional de tineret, sumele de pornire oferite până acum fiind 200 000 de euro (Astra Giurgiu), respectiv 100 000 de euro (Dinamo Bucureşti, care oferea şi trei jucători).

Astăzi, fotbaliştii de la CSMS vor disputa un joc-şcoală, unul dintre punctele de interes pentru stafful tehnic fiind urmărirea evoluţiei mijlocaşului Andrei Enescu (Gaz Metan Mediaş), fotbalist care se află în probe.

Comentarii