Tânăr cercetat după ce a ameninţat un şofer cu un pistol cu bile în trafic, după care a tras în autoturismul acestuia

joi, 30 martie 2017, 11:34
1 MIN
 Tânăr cercetat după ce a ameninţat un şofer cu un pistol cu bile în trafic, după care a tras în autoturismul acestuia

Un tânăr de 26 de ani din judeţul Ialomiţa este cercetat de poliţişti după ce a ameninţat, joi dimineaţă, un şofer cu un pistol cu bile în trafic, după care a tras în autoturismul acestuia, fiind oprit ulterior de poliţişti la intrarea în municipiul Focşani. În autoturism, poliţiştii au găsit, pe lângă pistolul cu care tânărul a tras, şi plicuri cu substanţe vegetale uscate, cel mai probabil etnobotanice.

Potrivit unor surse din Poliţia Judeţeană Vrancea, un şofer a anunţat la 112 că un bărbat aflat într-o maşină Skoda Octavia ar fi scos un pistol pe geam în timp ce se deplasa spre Focşani şi a tras înspre un alt autoturism cu al cărui şofer avusese un conflict în trafic.

Poliţiştii au început cercetările în acest caz şi l-au oprit pe şoferul agresiv la intrarea în Focşani. El nu a opus rezistenţă în momentul în care poliţiştii i-au făcut semn să oprească maşina. Poliţiştii au găsit asupra bărbatului, pe lângă pistolul airsoft calibru 6 mm cu care a tras, şi două plicuri cu substanţe necunoscute, cel mai probabil etnobotanice.

Tânărul şi o pasageră care îl însoţea, în vârstă de 19 ani, au fost duşi la spitalul din Focşani unde le-au fost recoltate probe biologie pentru a vedea dacă se află sub influenţa alcoolului ori a altor substanţe interzise,  după care au fost duşi la audieri la sediul IPJ Vrancea. 

Comentarii