Telenovela la final

miercuri, 22 ianuarie 2014, 02:50
1 MIN
 Telenovela la final

Transferul lui Liviu Mihai, de la CSM Unirea Slobozia, a fost oficializat

 
 
Mult discutatul transfer al lui Liviu Mihai, de la CSM Unirea Slobozia la CSMS Iaşi, a fost oficializat ieri. “Luni am plătit banii ceruţi de Slobozia pentru cedarea fotbalistului Liviu Mihai, marţi am parafat documentele de transfer. Liviu a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu noi, în contract figurând o clauză de genul celei existente la toţi componenţii lotului, prin care clubul poate rezilia înţelegerea unilateral, la finele fiecărui an. Fotbalistul va începe pregătirea alături de echipă miercuri, în cantonamentul de la Cheile Grădiştei” a declarat preşedintele CSMS, Florin Prunea.
După cum v-am informat, CSMS a plătit 35 000 de lei Sloboziei pentru achiziţionarea lui Liviu Mihai. În cazul în care ieşenii vor promova în Liga I de fotbal, aceştia vor trebui să mai achite ialomiţenilor încă 25 000 de lei, în vară. Liviu Mihai este născut pe 12 martie 1988 şi s-a format şi consacrat la Farul Constanţa.

În zilele următoare, CSMS speră să clarifice situaţia unui alt jucător pentru care negociază de mai mult timp, Ionuţ Filip, de la Săgeata Năvodari.

Comentarii