UP-DATE: Uraaaaa, chiar avem volei!

sâmbătă, 01 februarie 2014, 02:50
2 MIN
 UP-DATE: Uraaaaa, chiar avem volei!

Victorie scurta a Penicilinei: 3-0 (25-11, 25-20, 25-14) cu Unic Piatra Neamt intr-o ora si 12 minute

 


Au jucat pentru Penicilina: Mihaela Stinga – Melinda Sipos, Ana-Maria Berdila, Cristina Lungu, Daniela Popovici, Diana Studineanu (libero) / Simona Mocanu.
N-a început bine sezonul pentru Penicilina, nu neapărat ca rezultate (ieşencele au susţinut un singur joc, pierdut în deplasare la Lugoj) ci a disputării în sine a partidelor. Celelalte două partide programate au fost amânate, una la cererea adversarului, Medicina Târgu Mureş, cealaltă la cererea babei iarna (cu CSM la Bucureşti), astfel că în prima zi a lui Făurar, avem şi noi, ieşenii, ocazia să vedem echipa ieşeană în Sala Polivalentă, mai ales că, în ciuda iernii, un drum de la Piatra la Iaşi nu-i un capăt de ţară. Meciul se joacă în fapt de seară să aibă timp jucătoarele din Piatra Neamţ să ajungă în linişte la Iaşi.
Aşadar, Penicilina – Unic un meci de tradiţie în zona estică a ţării, dar şi unul cu multe surprize, atât în Groapa lui Ouatu (cum se mai spune sălii din Neamţ, după numele boss-ului local), cât şi în târgul Ieşilor. Actualmente, ambele echipe stau în zona călduţă a clasamentului, ceva mai bine Unic care ocupă locul VII (cu 11 puncte mai mult decât Penicilina), diferenţa fiind aceea că formaţia de sub Pietricica are şanse reale de a prinde play-off-ul lipsit de griji. Echipa antrenată de Ionuţ Harbuz şi Mihaela Voivod are un plus de experienţă prin prezenţa unor jucătoare consacrate în lot ca Angelica Harbuz, Laura Mastahac, Ramona Elisei, sau ex-ieşeanca Raluca Aivănoaiei (Purice) şi o singură jucătoare străină, Ana Otasevic din Muntenegru. Antrenorii Rareş Puni şi Tatiana Popa de la Penicilina, speră ca formaţia ieşeană să reuşească o a doua ispravă, după cea din tur cu CSM, în faţa unei echipe pe care preşedintele grupării, Vasile Stîngă, o consideră abordabilă. Celelalte partide ale etapei sunt: Dinamo Bucureşti – Alba Blaj, CSM Târgovişte – CSM Lugoj, Rapid – Medicina Târgu Mureş (astăzi), SCMU Craiova – Tomis Constanţa (mâine), Ştiinţa Bacău – CSM Bucureşti (5 februarie).

 

Comentarii