UPDATE: CSM Poli l-a achiziţionat pe Panţîru

marți, 10 ianuarie 2017, 02:43
3 MIN
 Preşedintele executiv al clubului CSM Politehnica Iaşi, Florin Prunea, a anunţat, ieri, pe site-ul oficial, achiziţionarea jucătorului Ionuţ Panţîru de la echipa Ştiinţa Miroslava, din Liga a III-a. "Panţîru a semnat un contract pe cinci ani şi este primul nostru transfer din acest an. Este un copil cu calităţi, talentat şi îi dorim bun venit la clubul nostru", a declarat Prunea. Pentru achiziţionarea lui Panţîru (20 de ani), CSM Politehnica Iaşi a plătit 10.000 de euro, iar Ştiinţa Miroslava va primi şi 10 la sută dintr-un viitor tranfer al jucătorului. În altă ordine de idei , grupearea ieşeană a oficializat despărţirea de atacantul italian Gianmarco Piccioni.
 
 
Oferta pentru Lucky
 
Golgeterul la zi al CSM Politehnica Iaşi, Lukacs Böle, are o nouă ofertă de transfer. Fotbalistul maghiar în vârstă de 27 de ani, care a venit în Copou în 2014, este curtat de o echipă din ţara sa natală. “Am primit o ofertă concretă de transfer pentru Böle. Debrecen ne oferă 60 000 de euro pentru cedarea jucătorului nostru. Lucky a mai fost curtat şi în alte rânduri, şi anul trecut şi în această iarnă, însă aceasta pare cea mai serioasă ofertă, dacă ţinem cont de modul de adresare. Suma nu este însă convenabilă, pentru că ne referim la golgeterul nostru, un jucător important pentru echipă, care are reale calităţi şi posibilităţi de creştere. Dacă oferta va creşte, am putea intra în negocieri” a declarat preşedintele clubului ieşean, Florin Prunea, cel care afirmase încă de la reunirea echipei că Böle a avut o ofertă în această iarnă şi că orice jucător este transferabil.
Conform unor surse, CSM ar fi dispusă să se despartă de Böle, al cărui contract expiră în vară, în schimbul unei sume de circa 100 000 de euro. Tot pentru 100. 000 de euro a plecat de la echipa ieşeană, în această iarnă, Creţu, în Slovenia, la Olimpia Ljubljana. Conform lui Prunea, banii obţinuţi din vânzarea lui Alexandru Creţu doar au tranzitat contul clubului, aceştia fiind luaţi imediat la bugetul de stat, unde CSM avea datorii mari.

Debreceni VSC, club care are în palmares şapte titluri de campioană şi şase Cupe, s-a clasat în sezonul trecut pe locul 3 în prima ligă din Ungaria. Drept urmare, a participat în Europa League, fiind eliminată în turul II preliminar. Echipa maghiară care este în regres în acest an, ocupând, după 19 etape, locul X, antepenultimul, la egalitate de puncte cu ocupanta primei poziţii retrogradabile, este legitimat şi Ioan Filip, fostul jucător de la Oţelul Galaţi, Petrolul Ploieşti şi Viitorul Constanţa. În ceea ce priveşte sosirile, nici ieri nu a apărut nimic nou. “Continuăm discuţiile, pe mai multe piste, niciuna nu s-a concretizat”,  a precizat preşedintele CSM Poli. 

 

Comentarii