Val de plângeri penale împotriva organizatorilor concertului J Balvin

marți, 30 august 2016, 01:56
3 MIN
 Val de plângeri penale împotriva organizatorilor concertului J Balvin

Evenimentul nu a mai avut loc. Tinerii care au pretins că îl vor aduce pe artist în Iaşi au dispărut cu banii încasaţi.

Irina Enea, PR la Corner Bar, alături de Brânduşa Gavriluţ, de la Tasha Spa, au fost astăzi la Poliţie pentru a depune plângere împotriva celor trei tineri care au pretins că vor organiza un concert J Balvin la Iaşi şi care au dispărut cu o săptămână înainte de a avea loc, fără a stabili niciun detaliu. Ele au depuse plângere în nume personal, declarându-se parte civilă într-o eventuală acţiună în instanţă, acoperind sumele necesare pentru plata restul biletelor pentru cei care au cumpărat de la localurile respective din propriile buzunare.

„Am fost astăzi la Poliţie, am depus plângere, Brânduşa împotriva lui George Chirica, pe care am aflat de la poliţişti că nu îl cheamă şi Cătălin, eu împotriva lui Boz Bogdan Costin şi i-am menţionat şi pe ceilalţi doi, George Chirica şi Dragoş Asaftei. Ni s-a transmis că a fost încadrat cazul la înşelăciune şi că urmează să vadă dacă va fi rezolvat la nivel de municipiu sau dacă va merge la judeţ sau la poliţia economică“, a spus Irina Enea.

În plângerea penală au depus toate dovezile strânse la cele două localuri, înregistrările video, mesajele schimbate pe Facebook, procesele verbale de predare a banilor primiţi în urma vânzării biletelor, biletele care le-au mai rămas şi nu a venit nimeni să le ridice, dând şi declaraţii în care au explicat întreaga situaţie. În continuare, oamenii vin să îşi recupereze banii de la cele două locuri unde se vindeau. Reprezentanţii Poliţiei le-au transmis celor două reprezentante că cei trei tineri vor fi urmăriţi pentru interogare. Surse neconfirmate au precizat că la Poliţie s-au înregistrat şi o serie de alte plângeri împotriva celor trei, atât de la persoane care au cumpărat direct bilete de la ei şi nu îşi mai pot recupera banii, cât şi de la celelalte persoane implicate în organizarea evenimentului care nu au fost plătite şi care solicită reparaţii morale, acuzând prejudicii de imagine. 

Accident aviatic în Bahamas
 
Ca dovadă că nu se pusese problema ca J Balvin să vină la Iaşi, presa naţională precizează că artistul de origine sud-americană, în vârstă de 31 de ani, era în concediu într-o insulă din Marea Caraibilor şi vineri, când trebuia să aibă loc concertul la Iaşi, un avion privat cu care se întorcea de pe insulă s-a prăbuşi într-o zonă împădurită. Acesta nu a păţit nimic şi a transmis fanilor o serie de mesaje prin care a precizat că a fost norocos că avionul s-a prăbuşit într-o zonă împădurită, fiind ataşat un video în care se vedeau forţele de ordine intervenind. 
 

Comentarii