Vasile Blaga: Oamenii maturi spun lucruri trăznite

sâmbătă, 20 decembrie 2014, 15:23
1 MIN
 Vasile Blaga: Oamenii maturi spun lucruri trăznite

Copreşedintele noului PNL, Vasile Blaga, a spus că, deşi este statutar ca şefii de stat să revină în conducerea partidului din care a făcut parte, Traian Băsescu şi-a exprimat deja opţiunea.

În ultima vreme, au existat zvonuri conform cărora preşedintele încă în funcţie, Traian Băsescu, ar urma să revină în cadrul PDL şi, implicit, în noul PNL. Întrebat dacă este posibilă această variantă, liderul democrat-liberal, Vasile Blaga, a precizat că, deşi este o prevedere în statutul partidului care permite acest lucru, Băsescu a spus deja ”adio, PDL”.

”Oamenii maturi spun lucruri trăznite. În statutele vechi ale PDL şi PNL există această prevedere că preşedinţii în funcţie pot reveni în conducerea partidului. Însă domnul Traian Băsescu şi-a exprimat deja opţiunea. A spus adio PDL, asta e viaţa”, a comentat Blaga.

Copreşedintele noului PNL a spus că românii sunt cei mai indicaţi să facă recenzia celor zece ani de mandat ai lui Traian Băsescu. În opinia sa însă, şeful statului are meritele sale, printre care şi consolidarea statului de drept.

”Traian Băsescu a fost preşedintele de care România a avut nevoie. Nu-mi place să spun lucruri neplăcute despre oamenii cu care am colaborat. Nimeni nu poate contesta meritele în ce priveşte independentţa justiţiei şi consolidarea statului de drept”, a adăugat Blaga.

gandul.info

 

 

Comentarii