(VIDEO) Poliţistul ucis într-o gară din Suceava a fost condus pe ultimul drum de peste o mie de persoane

duminică, 23 iulie 2017, 16:38
2 MIN

Peste o mie de persoane, între care şi ministrul Carmen Dan, au participat, duminică, la înmormântarea poliţistului care a fost înjunghiat mortal într-o gară din Suceava. Ministerul de Interne le-a promis poliţiştilor că va discuta cu ei despre condiţiile în care lucrează şi că se vor lua măsuri.

Peste o mie de persoane – membrii ai familiei, colegi, cunoscuţi şi prieteni – l-au condus, duminică, pe ultimul drum pe Sorin Vezeteu, poliţistul ucis în Gara Burdujeni de un tânăr care a declarat că urăşte poliţiştii. Ceremonialul a început la biserica unde a fost depus trupul neînsufleţit al poliţistului şi a continuat la Dumbrăveni. Sorin Vezeteu a fost înmormântat cu onoruri militare. Între cei care au participat la slujbă s-a aflat şi ministrul de Interne, Carmen Dan, care le-a promis poliţiştilor că va discuta cu ei despre condiţiile în care lucrează şi că se vor lua măsuri.

Pe pagina oficială e Facebook a Ministerului de Interne a fost postat mesajul: ”Eroii nu mor niciodată! Peste 1.000 de oameni l-au condus astăzi, pe ultimul drum, pe colegul nostru Sorin Vezeteu, poliţistul erou ucis mişeleşte în gara din Burdujeni. Noi, colegii tăi, nu te vom uita niciodată! Sincere condoleanţe familiei!” Poliţistul Sorin Vezeteu a fost ucis în Gara Burdujeni, joi seară, fiind înjunghiat de către un tânăr de 23 de ani, care i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit.

La o examinare sumară a cadavrului poliţistului, anchetatorii au constatat că acesta are peste 20 de lovituri pe corp, însă lovitura fatală se pare că a fost la gât, fiindu-i perforată carotida În timpul audierii, agresorul şi-a recunoscut fapta, însă a spus că nu o regretă. El a fost arestat pentru 30 de zile. Poliţistul ucis joi noapte în Gara Burdujeni, din Suceava, avea 38 de ani şi era tatăl a doi copii. El a fost decorat post-mortem de către preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional ”Pentru Merit” în grad de Cavaler. 

SURSA FOTO: Monitorul de Suceava

 

Comentarii