Violatorul care a momit un băieţel pe Facebook, la Curtea de Apel

sâmbătă, 20 august 2016, 01:59
2 MIN
 Violatorul care a momit un băieţel pe Facebook, la Curtea de Apel

Fapta a fost descoperită de mamă, care a găsit mesaje cu tentă sexuală pe telefonul fiului de 12 ani 

Bărbatul acuzat că ar fi violat un băiat de 12 ani după ce ar fi discutat cu acesta, în prelabil, pe Facebook, s-a prezentat, ieri, din nou, în faţa judecătorilor ieşeni. Cristian Gheorghiu a fost deja condamnat la şapte ani şi patru luni de închisoare cu executare, procesul său fiind în prezent în faza de apel, la Curtea de Apel Iaşi. Gheorghiu a fost arestat în toamna anului trecut după ce procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal au aflat că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu un băiat de 12 ani.  

„În fapt, s-a reţinut că în toamna anului 2014, navigând pe internet, minorul a intrat în contact cu inculpatul cu care, după câteva schimburi de mesaje, a convenit să se întâlnească. În ziua menţionată mai sus, după ce a intrat în locuinţa inculpatului, minorului i s-a cerut să se dezbrace, fiind supus mai întâi unui act sexual oral“, au precizat procurorii ieşeni.

Aceştia au mai arătat că minorul a fost şi el pus să iniţieze un act sexual cu Gheorghiu, băiatul fiind eliberat după ce a promis că va reveni la domiciliul violatorului. Totul a ieşit la iveală în iunie 2015, atunci când mama copilului a descoperit mai multe mesaje cu tentă sexuală purtate telefonic între fiul ei şi un alt tânăr.

Comentarii