“Si totul era nimic…”, cel mai premiat film cu echivalentul romanesc al Zmeurei de aur

luni, 26 martie 2007, 18:52
2 MIN
 “Si totul era nimic…”, cel mai premiat film cu echivalentul romanesc al Zmeurei de aur

Acordarea premiilor "Capsuna de plastic" celor mai proaste productii cinematografice romanesti a fost o idee a forumistilor site-ului  www.cinefan.ro , initiat de Emanuel Lazarescu.

"Si totul era nimic" a fost ales cistigator la categoriile Cel mai slab film, Cel mai slab regizor, Cel mai slab scenariu, Cea mai slaba imagine si Cel mai slab sunet.

La categoria Cel mai prost film au mai fost nominalizate si peliculele "Pacala se intoarce", de Geo Saizescu, "Azucena", de Mircea Muresan si "Trei frati de belea", de Theodor Halacu-Nicon. La categoria Cel mai prost regizor nominalizatii au fost Cristina Nichitus, Mircea Muresan si Ioan Carmazan.

Filmul "Pacala se intoarce" a primit trei "Capsuni de plastic" la categoriile Cel mai slab actor in rol principal (Denis Stefan), Cea mai slaba actrita in rol principal (Anemona Niculescu) si la Cel mai slab montaj.

Cei mai slabi actori in roluri principale au fost alesi Lucian Viziru si Nicoleta Luciu pentru rolurile din "Lacrimi de iubire".

"Dupa ce, in sfirsit, cinematografia romaneasca si-a capatat propriile ‘Oscaruri’, Premiile Gopo, era aproape necesara aparitia unor premii care sa-i ‘premieze’ pe cei mai slabi cineasti romani si creatiile lor", anunta organizatorii pe site-ul cinefan.ro.

Premiile pentru cele mai proaste productii cinematografice din Romania au fost acordate duminica seara, cu o zi inaintea premiilor Gopo, ce au fost decernate luni seara.

Anul viitor, organizatorii doresc ca evenimentul sa fie unul de amploare, in care cistigatorii sa primeasca trofee. (NewsIn)

Comentarii