Amenintarea buzoiana

sâmbătă, 21 martie 1998, 00:00
2 MIN
 Amenintarea buzoiana

Astazi, in cadrul etapei a 17-a a campionatului diviziei A de handbal masculin, Sala Polivalenta din Iasi va fi gazda intilnirii dintre Poli Mecon si ASA Rotec Buzau. Practic, gazdele pleaca cu prima sansa in adjudecarea victoriei, dar asta nu inseamna ca partida va fi una de complezenta. Buzoienii au inceput extrem de slab acest campionat, dar redresarea a inceput cam in aceeasi perioada cind cele doua echipe s-au intilnit in tur. Atunci, mai siguri pe ceea ce vor, studentii au reusit victoria la trei goluri diferenta (scor 35-32). Insa, militarii au acum o alta fata, data nu de schimbari masive in lot (unul format din jucatori cu experienta bogata), ci mai degraba de frica retrogradarii.
Ultimele rezultate ale oaspetilor de astazi (printre care si o victorie la Buzau cu CSU Rapid Galati), anunta o intilnire deosebit de antrenanta, mai ales ca un succes al buzoienilor i-ar indeparta pentru o clipa de partea inferioara a ierarhiei. Elevii antrenorilor C. Schender si T. Daian vor trebui sa puna serios osul la treaba pentru a infirma faptul ca joaca mai prost pe teren propriu decit in deplasare. In mare, lotul cu care iesenii vor aborda acest joc este aproape acelasi din etapele precedente. Exista insa posibilitatea sa revina in teren extrema stinga Mihai Timofte, care a acuzat mai mult timp o lovitura la muschi.
Celelalte partide ale etapei a XVII-a: Ambro Suceava – INSPET Ploiesti (in tur, 19-30); Petrolul Teleajen – HC Portul Constanta (22-34); HC Gaesti – Vicor Focsani (24-24); Univ. Craiova – Electra ANEFS Bucuresti (31- 24); Cimentul Medgidia – CSU Rapid Galati (22-35). (L.M.)

Comentarii