Amintiri din B

joi, 12 august 2004, 23:00
2 MIN
 Amintiri din B

Adunind cioburile ramase dupa esuarea campaniei de promovare in divizia A, antrenorul Ioan Sdrobis a inceput sa refaca echipa din Vaslui inca de pe finalul sezonului trecut. Fara a avea galoanele din era Porumboiu, trupa ramasa in B pe motiv de… Poli Iasi, a fixat ieri dupa amiaza, pe stadionul „Emil Alexandrescu”, la pauza testului cu divizionara A un scor neverosimil: 0-2! S-a ajuns aici deoarece F. Popescu a transformat doua penaltiuri (’12 si ’44) dar si datorita imenselor ratari ale lui Poli, Bogandovic, Tinel Petre (in trei rinduri!) si Fl. Croitoru nereusind sa-l invinga pe inspiratul Kajcsa.
Intrarea lui Miclea a dinamizat jocul lui Poli, ce a egalat repede (marcatori, Miclea in min. 49 si Bilba, in min. 56 dupa un penalty obtinut de acelasi Miclea), insa s-a oprit la fel de repede. Dincolo de rezultat, importante ramin concluziile. La minus apar neadaptarile lui Ciubotariu si Onofras, driblingurile aiurea ale lui Cl. Ionescu si ezitarile impardonabile din aparare in timp ce semne pozitive au lansat Onut si Miclea. Poli nu a putut conta ieri pe Arcanu, Arhire, Perenyi si Cristea, intrati in grupul mai vechilor accidentati format din Chiper, Ilie, Cernat si Baldovin.
Poli a jucat in prima repriza in formula Branet – Onut, T. Petre, Ir. Ionescu – Beceru, Fl. Croitoru, Bogdanovic, Cr. Ciubotariu – Onofras, Cl. Ionescu – Pacurar, in actul doi evoluind Dulcianu – Bernard, Petre (’60 Bordianu), Onut – Toma, Miclea, Mitruc, Cl. Ionescu, Ciubotariu – Bilba, Stiubei. Simbata dimineata, la Botosani, Poli va disputa un nou joc amical, cu formatia locala, FC. (Ovidiu MINEA)

Comentarii