Aproape de bronz

joi, 22 mai 2008, 00:02
1 MIN
 Aproape de bronz

Cea mai performanta grupa de handbal a Liceului cu Program Sportiv, cea de juniori I, lupta in aceste zile la turneul final de la Brasov pentru o medalie la Nationale. Dupa doua zile de competitie iesenii pregatiti de Costel Schender sint neinvinsi si ocupa pozitia a treia in clasament, loc pe care intentioneaza sa ramina pina la final.

Startul a fost bun pentru ieseni care marti au invins pe Extrem Baia Mare la mare lupta, scor 27-26 (13-13). Ieri Daninfeld si compania au intilnit pe CSS Triumf Calarasi, formatie cotata mai modest dar care a reusit sa incurce suficient o formatie prea increzatoare in ea si care a ratat exasperant. Condusi la pauza cu 19-14 iesenii au revenit ulterior insa n-au reusit decit o remiza, scor 33-33, rezultat care-i mentine totusi in cursa pentru podium.

Cum gazdele de la HC Rom-Cri Brasov (44-33 cu Triumf Calarasi, 44-28 cu Gr.Sc Unirea Cluj) si Liceul Traian Vuia Resita (34-30 cu Unirea Cluj si 29-28 cu Extrem Baia Mare) sint considerate favorite la primele doua pozitii si se vor intilni astazi pentru a transa lupta la virf, derby important va fi si partida dintre ieseni si clujeni, o victorie a elevilor lui Schender putind aduce cu sine cresterea semnificativa a sanselor legate de obtinerea medaliilor de bronz.

Comentarii