Aveti bani, treceti la treaba!

joi, 22 noiembrie 2007, 22:08
2 MIN
 Aveti bani, treceti la treaba!

Politehnica Iasi pleaca astazi spre Cluj, unde miine, de la ora 14,00, intilneste pe Universitatea, in etapa a XVI-a a Ligii I de fotbal. In conferinta de presa organizata ieri la stadion, oficialii ieseni au anuntat ca, dupa achitarea datoriilor fata de jucatori, pretentiile au crescut.

"Pina acum, cind erau nemotivati, i-am aparat. Acum, greul e pe umerii lor. Trebuie sa dovedeasca faptul ca pot, altfel, vin altii in locul lor" a declarat antrenorul Ionut Popa, completat de presedintele Sorin Boca: "Faptul ca au ajuns cu drepturile la zi ma face sa astept o crestere a jocului si o evolutie pe o panta ascendenta".

In conditiile in care, pe linga Bakovic, s-au mai accidentat Bernard si Paruolo, antrenorul Ionut Popa ar putea renunta la masura anuntata de a nu conta pe nici unul dintre internationalii de tineret pe care-i are in lot, tehnicianul urmind sa-l ia la Cluj, ca rezerva, pe Tincu.

In ceea ce-l priveste pe Bilba, care era amenintat ca va fi lasat acasa daca nu-si clarifica situatia contractuala, acesta va face deplasarea, golgeterul Politehnicii fiind insa somat de Boca: "In urma negocierilor avute cu Bilba am convenit ca in maximum o saptamina sa se decida daca va semna prelungirea contractului, cu consecintele de rigoare".

Reamintim ca Bilba, a carei intelegere cu Poli expira in vara, este curtat de mai multe echipe, el nesemnind inca prelungirea angajamentului cu iesenii, situatie care-i permite sa plece gratis in vara din Copou.

Senegalezi de liga a patra in probe.

Pe filiera descoperita de actionarul Politehnicii, Ioan Zapodeanu, aseara au ajuns in Copou, pentru a fi testati, alti doi jucatori senegalezi.

Primul este un fundas central nascut pe 24 august 1980, Alcaly Camara, ce a fost legitimat la Nice, in Franta, intre 1996 si 2004, cu o intrerupere de o jumatate de an petrecuta la Sedan; ultima stire despre el este legata de faptul ca a fost in acest an in curtea gruparii engleze de esalonul patru (League Two, ca titulatura) Chester City.

Impresarul lui sustine ca dupa plecarea din Franta, fundasul a mai evoluat si la Malaga (Spania) si la Kavala (Grecia).

Celalalt jucator, Youssou Diop, este prezentat de agenti drept un coordonator de joc de 27 de ani. Diop a trecut prin curtea echipelor franceze Laval si Toulouse iar ultima veste verificabila despre el este ca in 2004 a jucat tot in liga a patra engleza, la Kidderminster Harriers, formatie ce activeaza acum in esalonul cinci britanic.

Comentarii