Cortina jos

vineri, 11 iunie 1999, 23:00
2 MIN
 Cortina jos

Astazi, cel tirziu la ora 13.00, cei care sint legati de activitatea Diviziei B, pot spune, in sfirsit, cuvintul magic: "Vacanta!" Pentru cei de la Poli Iasi, acest cuvint poate capata si nuante izbavitoare, pentru ca ultimele etape au fost mai degraba un cosmar decit o activitate a unui club care se respecta. Ar insemna sa ne repetam a "n"-a oara daca am aminti cum s-a derulat programul gruparii din Copou in ultimele luni asa ca ramine doar sa precizam ca sfirsitul acestui campionat este poate cel mai bun lucru care i s-a intimplat lui FCM Poli in ultima vreme!
Referitor la meciul de astazi, care in mod normal ar trebui sa fie incarcat de miza, multa lume spune ca apele sub Timpa nu vor fi tulburate de oaspeti. Concret, gazdele au nevoie de cel putin un rezultat de egalitate pentru a se mentine in liga secunda (aceasta in conditiile in care batista care s-a pus pe tambalul scandalului legat de meciul Nitramonia – Tractorul va ramine tot acolo) in timp ce "alb-albastrii" nu au nici o motivatie. Asa ca, un pronosportist serios ar merge pe o dubla "1, X", relatiile amicale dintre fostul "pastor" al Tractorului Brasov, Paul Enache (actualul numar 1 la FC Brasov) si directorul tehnic al iesenilor Leonida Antohi nefiind puse in pericol decit de un "2" aproape de neconceput.
Referitor la lotul de jucatori iesean sigura este doar absenta lui Ilie (suspendat), probleme de sanatate acuzind Ionescu. In schimb sint sanse sa revina, dupa o indelungata indisponibilitate, Urdaru. Referitor la gazde, care dupa ce si-au calculat cu minutiozitate pasii pina la final ar fi culmea sa capoteze la mal, acestea vor juca, aproape sigur, fara fostul portar al "stegarilor" Ene, care a fost inlocuit etapa trecuta in minutul 5 datorita unei accidentari, si fara Constantinescu.
In turul campionatului, in Copou Poli a invins cu 2-0 printr-o "dubla" a lui Manole.
Formatiile probabile:
Tractorul – Ursache – Radu, Oancea, Sala, Cojocaru – Manea, Nicolae, Mocanu, Harap – Nan, Anghel.
Poli – Cimpeanu – Gavrilescu, Petrache, Cojocaru, Paraschiv, Bordeanu – Serban, Botan, Puscas – Corjan, Matinca. Arbitrii partidei sint: C. Vadana (Piatra Neamt); C. Oprisan (Buzau), N. Stanciu (Bucuresti). Observator FRF: G. Manta (Bucuresti). (Ovidiu MINEA)

Comentarii