Cotan a devenit indisponibil

vineri, 19 martie 1999, 00:00
2 MIN
 Cotan a devenit indisponibil

Febra meciului de miine cu Cimentul Fieni a inceput sa se simta in Copou. Tinind cont de faptul ca adversara pe care iesenii urmeaza sa o intilneasca este una dintre revelatiile sezonului, Poli priveste cu circumspectie aceasta partida, mai ales ca schimbarile produse la inceputul saptaminii, au creat o presiune psihologica importanta in sinul echipei.
In ceea ce priveste organizarea partidei, noul presedinte al Consiliului de Administratie a FCM Poli, Mihai Alexa ne-a declarat: "Dupa succesul avut cu <martisorul> oferit prin intrarea libera in prima etapa, ne-am gindit sa pastram posibilitatea ca spectatorii sa vina in numar cit mai mare linga echipa si am redus fata de turul campionatului pretul biletului, de la 15 000 de lei, la 10 000 lei. La tribuna 0 se va intra ca si pina acum pe baza de abonament sau legitimatii iar la tribuna oficiala sint invitati gratis toti conducatorii de unitati economice care iubesc fotbalul si care pot sprijini pe viitor echipa de fotbal a Iasului. Speram ca si echipa sa se mobilizeze si sa arate ceea ce lumea asteapta sa vada, si anume un fotbal spectaculos".
Pregatirile echipei sub noua bagheta tehnica, a lui Leonida Antohi si Mihai Danila, au decurs normal in aceasta saptamina. Din pacate, cei doi tehnicieni inca nu au apucat sa-l (re)vada la lucru pe Cotan, mijlocasul iesean suferind un accident grav in afara stadionului in urma caruia a trebuit sa "colecteze" ceva gips la picioare. In timp ce Leonida Antohi a spus ca se baza foarte mult pe Cotan si isi doreste ca in scurt timp sa-l aiba din nou la lucru insa acest lucru nu crede ca se va petrece prea devreme, fotbalistul, contactat telefonic acasa, ne-a declarat ca spera ca de saptamina viitoare sa-si reia pregatirile. In afara lui Cotan pentru miine nu se va putea conta nici pe serviciile lui Serban, accidentat in continuare. Astazi, "alb-albastrii" vor intra in cantonament la motelul Aroma Viilor, lotul de 17 convocat de antrenorii ieseni fiind: Cimpeanu, Colceag; Gavrilescu, Petrache, Urdaru, Paraschiv, Bordeanu, Manole, Botan, Ilie, Matinca, Puscas, Tiron, Stancu, Cojocaru, Decu, Ionescu. (Ovidiu MINEA)

Comentarii