Cuplaj, dar in Capitala

vineri, 07 noiembrie 2008, 22:41
2 MIN
 Cuplaj, dar in Capitala

Baschetul iesean continua sa mearga la brat si ambele echipe ale Politehnicii joaca astazi la Bucuresti pentru un cuplaj interesant din care conducatorii spera sa traga maximum de foloase. Invinse pe linie in acest sezon fetele intilnesc nationala U-16 reunita sub umbrela Sportului Studentesc, meci care ar trebui sa aduca un prim succes dupa atita seceta. Dupa ce le-au invins pe bucurestence intr-o partida amicala disputata in Capitala inaintea startului de sezon, moldovencele au neaparata nevoie sa repete figura. Penalizata dupa sirul de insuccese si avind un nou antrenor pe banca in persoana lui Viorel Mustata, Politehnica-National pleaca favorita in partida cu formatia care a cistigat totusi in acest sezon un meci facil cu Alba Iulia, cea de-a treia echipa aparuta in prima divizie in aceasta vara. In conditiile in care n-o au in teren pe Aurelia Lazar, jucatoare de baza in formula de start dar care s-a accidentat in runda precedenta, oaspetele vor trebui sa se descurce fara ea pentru a reusi sa faca putin uitat debutul catastrofal de campionat.

Celelalte partide ale etapei a VI-a: Teleorman Alexandria – SCM Craiova, ICIM Arad – Rapid Bucuresti, CSS-LMK Sf. Gheorghe – Olimpia Bucuresti, CSM Satu Mare – MCM Tirgoviste, U-LPS Alba Iulia – CET Govora si U-TCRE Cluj – CSM Oradea.

Merg la victorie

Dupa ce a tremurat putin etapa trecuta dar a reusit pina la urma sa-si treaca in cont un succes cu CSM Bucuresti formatia condusa de cuplul Costel Moscalu – Petre Magurean joaca astazi cu alta echipa din Capitala, a doua dintre cele sase inscrise in seria a II-a. Chiar daca este o necunoscuta in ceea ce priveste lotul de jucatori cu care abordeaza competitia, BC Time nu va fi o piedica pentru Politehnica, care incearca cu toate fortele sa-si mai treaca in cont un succes, al patrulea consecutiv din acest sezon si sa-si pastreze invincibilitatea. Ca si in runda anterioara singura absenta din tabara oaspetilor este Viorel Nanescu, care inca nu s-a refacut dupa entorsa suferita.

Comentarii