FC Vaslui a facut apel la UEFA impotriva deciziei de suspendare a lui Wesley

miercuri, 26 octombrie 2011, 13:46
1 MIN
 FC Vaslui a facut apel la UEFA impotriva deciziei de suspendare a lui Wesley

FC Vaslui a facut apel la UEFA la suspendarea lui Wesley Lopez de patru etape, conducerea clubului considerand ca decizia forului european este prea mare in conditiile in care atacantul brazilian are circumstante atenuante pentru gestul sau de a lovi un adversar.

"Consideram absolut justificata hotararea noastra de a face apel la UEFA impotriva masurii dictata impotriva lui Wesley Lopez. Dupa cum se poate vedea pe inregistrarile video, jucatorul nostru are circumstante atenuante pentru modul cum a reactionat. Pe langa faptul ca a fost 11 metri clar, Wesley Lopez a fost provocat de jucatorul advers, fiind atat injurat cat si lovit cu mana peste cap. In aceste conditii, noi am solicitat forului european aplicarea pedepsei minime prevazuta de regulament pentru cartonasul rosu acordat direct in timpul jocului, respectiv doua etape", a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX presedintele clubului FC Vaslui, Ciprian Damian.

Atacantul formatiei FC Vaslui, Wesley Lopez, a primit patru etape suspendare in competitiile europene intercluburi, dupa ce jucatorul gruparii moldave a lovit un adversar fara minge in minutul 38 al partidei cu Sporting Lisabona, din etapa a treia a grupelor Ligii Europa. (Mediafax)

Comentarii