Final de tur

miercuri, 31 octombrie 2007, 23:38
1 MIN
 Final de tur

Dupa doua saptamini de pauza handbalistii de la Politehnica revin astazi in disputele din esalonul secund cu o partida pe teren propriu in compania echipei CSM Focsani, in etapa a VII-a, ultima a primului tur din cele patru care compun acest sezon.

Intr-o serie in care probleme isi pun doar in ceea ce priveste liderul CSU Galati (care i-a invins in runda precedenta pe malul Dunarii), studentii nu au foarte multe motive sa se teama de adversarul de astazi, care a acumulat trei victorii in cinci runde dar fara nici o surpriza. "Oaspetii formeaza o echipa ambitioasa, muncitoare, dar care nu ne poate pune probleme in mod normal.", spune antrenorul Costel Schender despre adversarul pe care il cunoaste inca din vara, dupa ce Politehnica a jucat la Focsani doua partide intr-un turneu amical, incheiate cu o remiza (31-31) si o infringere (24-27).

Fara probleme de lot echipa gazda trage sperante ca va reveni puternic in aceasta saptamina si la capitolul prime de joc cu atit mai mult cu cit duminica (ora 11.00, sala LPS) vor juca din nou acasa cu un adversar accesibil, LPS Piatra Neamt.

Tot astazi sint programate alte doua partide din Seria I: la Vaslui se joaca un mic derby cu CSU Galati care va fi arbitrat de cunoscutul cuplu buzoian Pavel-State, in vreme ce la Constanta lanterna Neptun intilneste valul tinar bacauan de la CSS.
 

Comentarii