Hei rup, hei rup!

marți, 02 mai 2006, 21:06
2 MIN
 Hei rup, hei rup!

Ziua de 1 Mai a fost sarbatorita prin repaus de fotbalistii Politehnicii Iasi. Nu insa si de antrenorul Ionut Popa, care, asa cum a promis la finele meciului cu CFR Cluj, munceste cot la cot cu ingrijitorii stadionului „Emil Alexandrescu”. „La noi e democratie. Jucatorii se odihnesc, iar antrenorul munceste! Am inceput de luni sa lucram la teren, sa ne mearga bine toata saptamina. Primul pas pe care l-am facut a fost aducerea a 4-5 camioane de pamint, pe care l-am imprastiat in zonele denivelate. Vom continua acest lucru, concomitent cu nivelarea terenului si insamintarea pe zonele «chele». Sintem foarte departe de metodele moderne care se aplica pe mai toate stadioanele din tara, dupa Giulesti, Ghencea, Focsani, stadionul National ori Pitesti aparind acum Clujul si Bistrita, ce nu vor mai juca finalul de sezon pe terenurile proprii, insa trebuie sa facem ceva macar pentru a nu ne mai rupe picioarele la antrenamente” a spus Popa.
Tehnicianul a inceput ieri dupa amiaza pregatirea meciului de duminica, contra Sportului Studentesc, in aceasta saptamina urmind a fi exersate scheme de joc fara participarea golgeterului echipei, Ionut Bilba, care va lipsi datorita avertismentului vazut in partida cu CFR Cluj, atacantul iesean ajungind in situatia de a fi suspendat dupa fiecare cartonas galben incasat.
Trandu in Regie, Helesteanu in Giulesti
Meciul urmator al Politehnicii, care se va disputa duminica, de la ora 18,00, in Regie, cu Sportul Studentesc, va fi arbitrat de timisoreanul Orlando Trandu, ajutat de concitadinii sai, Cornel Avram si Sorin Caia. Ieseanul Anton Helesteanu va oficia un alt meci important in lupta pentru titlu, Rapid Bucuresti – Farul Constanta. Toni va avea ca asistenti pe Marcel Savaniu (Sibiu) si Florin Buzarnescu (Craiova).

Comentarii