Instructie printre brasoveni

duminică, 18 iulie 2004, 23:00
2 MIN
 Instructie printre brasoveni

Simbata, Poli Unirea Iasi a sustinut un nou meci amical, pe stadionul din Sf. Gheorghe, invingind cu scorul de 5-0 (2-0) formatia divizionara B, Precizia Sacele. Golurile au fost marcate de Baldovin (2), Onofras (2) si Pacurar. Surprinde pofta de gol a fundasului central Adrian Baldovin, adus de la FC National. In acest meci, pe linga Ovidiu „Jimmy” Stoica, jucator venit de la Dacia Mioveni care a fost testat si in amicalul cu Tractorul, in lotul iesean au mai aparut trei jucatori noi: dinamovistii Onut si Rata, precum si Humelnicu, de la Dacia Unirea Braila. Rata a fost adus din cantonamentul „ciinilor rosii” special pentru acest meci, el urmind a fi prezent si in amicalul care se va disputa marti, de la ora 11,00, cu Cimentul Fieni. Antrenorul Vasile Simionas a inceput meciul cu urmatoarea formula: Arcanu – Miclea, Baldovin, Ad. Ilie, I. Ionescu, Toma – Onofras, Paraschiv, Bogdanovic, Cristea – Bilba, pe parcursul partidei mai intrind, pe linga jucatorii noi pomeniti mai sus, Tinel Petre, Mitruc, Croitoru, Bitica si Pacurar.
Ieri, jucatorii ieseni au avut prima zi libera din timpul cantonamentului de la Harman, ei vizitind castelul Bran si servind berbecut la gratar, in vecinatate.
Dupa meciul de marti, cu Cimentul, iesenii se vor intoarce acasa, cel tirziu a doua zi urmind a se decide configuratia finala a lotului, cu care va fi abordata noua editie de campionat, in Divizia A. Reamintim ca antrenorul Vasile Simionas a fost cel care a dorit ca partidele din aceasta perioada sa se dispute cu adversari mai modesti ca valoare, pentru a putea creiona formula de joc preconizata pentru campionat si a omogeniza echipa de baza.
In alta ordine de idei, simbata va avea loc, in Copou, prezentarea oficiala a lotului iesean, intr-un program in care Poli Unirea va juca un meci amical, probabil, cu FCM Bacau, iar intr-o alta atractiva partida se vor infrunta fostele glorii ale Copoului, probabil cu o echipa de old-boys a Farului Constanta. (Ovidiu MINEA)

Comentarii