Nici o sansa pentru ieseni

luni, 27 septembrie 1999, 23:00
2 MIN
 Nici o sansa pentru ieseni

Despre meciul cu AS Midia Navodari, disputat simbata, in Copou, nu se poate spune decit ca, dupa cum s-a jucat, Poli nu a avut nici o sansa sa cistige. Din nou, echipa ieseana a parut frinta la mijlocul terenului, nu numai din punct de vedere numeric cei 3 mijlocasi ieseni nereusind sa faca fata puternicului cvartet Dicu – Popa – Matei – Jilavu. Chiper a fost depasit de joc, neputindu-i cere unui pusti de 18 ani sa se lupte cu un Jilavu curtat de multe echipe mari. Cotan a fost si el intrecut in duelul cu "vulpoiul" Matei si Popa (care parca nu a avut plamini) in timp ce Poenaru nu prea si-a gasit locul in teren, debutul sau la Poli fiind astfel ratat. Nici defensiva nu a fost la inaltime, dupa un inceput ezitant, Urdaru tinind singur in spate scutul asupra lui Cimpeanu, care a fost intr-o forma de zile mari, portarul iesean reusind sa limiteze proportiile infringerii. Fundasii centrali, Barbu si Rudac, in special ultimul, au fost lejer depasiti, Chirea facind cam ce vroia pe teren. Pe flancuri, atit Onofras cit si Gavrilescu au jucat si ei slab.
In avanposturi, Ancuta s-a intilnit foarte rar cu balonul, el nefiind aproape deloc jucat iar Matinca s-a zbatut de unul singur, lipsa posibilitatilor de colaborare resimtindu-se din plin. Nici schimbarile efectuate nu au adus ceva nou, Onut intrind repede in cenusiul echipei in timp ce Gheban a incercat sa mai astupe ceva din gaurile defensive. Merita notat debutul lui Vintila, unul dintre juniorii despre care se aud numai vorbe bune.
Per total, Midia a confirmat autocaracterizarea facuta de conducatorul sau, Ioan Sdrobis, care a spus ca echipa lui seamana cu un tanc. Aceasta se datoreaza insa si faptului ca "infanteristii" ieseni nu au avut la dispozitie nici macar o spada amarita cu care sa scrijeleasca blindajul comandoului venit de pe Litoral. (Ovidiu MINEA)

Comentarii