Nu-i poti cere lui Stelea sa si marcheze

duminică, 28 martie 1999, 23:00
2 MIN
 Nu-i poti cere lui Stelea sa si marcheze

Stelea (7,5) – de departe cel mai bun dintre tricolori, interventiile sale facind ca semidezastrul sa nu se transforme in dezastru.
Petrescu (6) – nu a gresit prea mult insa nici nu s-a implicat mai tare in joc, avind o evolutie sub ceea ce se astepta de la el.
Gica Popescu (6,5) – daca personal nu a gafat, nu a mai fost catalizatorul unei defensive care s-a bazat mai mult pe Stelea. Circumstantele atenunate vin de la fragilitatea liniei mediene care nu spunea deloc "veto" la actiunile slovacilor spre careul gazdelor.
Batrinu (5,5) – daca aportul defensiv era pe masura celui ofensiv se putea vorbi mult mai de bine despre dinamovist.
D. Munteanu (5) – incomodat vizibil de noua sa dispunere in teren, a facut unul din cele mai slabe jocuri ale sale de cind joaca la nationala, fiind cu regularitate depasit in faza defensiva.
F. Petre (6) – o prima repriza foarte buna nu a fost urmata de o a doua pe masura. A fost printre putinii tricolori care au incercat sa produca ruperile de ritm care puneau pe picior gresit atenta defenisva slovaca.
Gilca (5,5) – nu a mai reusit aproape nici o recuperare care sa fringa atacurile oaspetilor si a abuzat pina la extrem de pase lungi, toate sortite esecului.
C. Munteanu (4,5) – deceptia echipei. A-i cere unei rezerve de 20 de ani de la Salamanca sa coordoneze jocul unei echipe nationale cu blazon pare a fi o fortare extrema.
Rosu (5) – fortarea lui in primii 11 nu a adus nimic bun, in afara jocului sau confuz, timorat, cu greseli copilaresti, dindu-l peste cap si pe Dorinel Munteanu retras ca fundas. Generosul efort depus si aparitiile surprinzatoare la finalizare nu au atenuat prea tare impresia negativa.
Moldovan (5) – in vizibila scadere de forma, nu a mai fost omul care aduce ploaia.
Ilie (6) – aerele de vedeta nu-i fac deloc bine mult trimbitatei Cobre de la care s-a asteptat in zadar lovitura (muscatura) de gratie. Faptul ca aproape toate mingile trec pe la el fac ca jocul tricolorilor sa fie foarte previzibil.
Lupescu (5,5) – introdus cam tirziu a intrat in jocul echipei abia spre final.
Craioveanu (5) – si el a jucat prea putin pentru a arata ceva. In doua faze a incercat sa rezolve pe cont propriu meciul insa nu a reusit. (Ovidiu MINEA)

Comentarii