O noua aminare in cazul FCM Poli

marți, 22 iunie 1999, 23:00
2 MIN
 O noua aminare in cazul FCM Poli

Ieri, la sediul SC Iasi XXI trebuia sa se desfasoare intilnirea Adunarii Generale a FCM Poli Iasi, organismul care, pe hirtie, conduce lucrurile la nivelul gruparii din Copou. Asa cum era de asteptat, adunarea nu a fost constituanta, din cei 26 de membri ai organismului amintit fiind prezenti doar trei (!!!) (Romeo Olteanu, Mihai Alexa si Constantin Holerca), in plus fiind prezenti din partea SC Iasi XXI Adrian Girlea, Leonida Antohi si Ioan Cozaru precum si presedintele FCM Poli Iasi, Vasile Drutca, desi managerul SC Iasi XXI, Romeo Olteanu a spus ca a primit 12 confirmari de prezenta pe linga alte promisiuni. Constantin Benta (SC Select ’91), Neculai Abalasei (RATC) si Mihai Teodorescu (Directia Judeteana de Drumuri si Poduri) si-au anuntat demisia din Adunarea Generala.
In aceste conditii, Romeo Olteanu a propus din start aminarea tinerii sedintei pentru vineri la ora 16.00, intilnirea putind fi decalata chiar pentru joi. Atunci, conducatorul principalului sponsor al echipei a promis ca sigur va fi infiintat un nou Consiliu de Administratie in care Olteanu va atrage si citiva oameni de afaceri si, pe baza unor cifre ferme, se va stabili un program pentru viitorul lui Poli. Tot atunci Romeo Olteanu a spus ca asteapta si prezentarea unui raport financiar de catre presedintele lui Poli, Vasile Drutca, managerul SC Iasi XXI adaugind ca aceste decizii se vor lua indiferent de numarul persoanelor prezente.
La plecare, fostul presedinte al Consiliului de Administratie al FCM Poli, Mihai Alexa i-a spus lui Romeo Olteanu ca daca SC Iasi XXI va vira clubului 200 milioane de lei lunar, el va adauga inca 300 de milioane de lei lunar. (Ovidiu MINEA)

Comentarii