Poli deschide portile

vineri, 22 octombrie 1999, 23:00
2 MIN
 Poli deschide portile

Noua conducere a clubului a si luat prima masura destinata revenirii spectatorilor ieseni in jurul FCM Poli Iasi. Astfel, cel putin pina la sfirsitul turului intrarea la meciurile de acasa ale gruparii din Copou va fi libera. Pentru ca publicul sa revina linga echipa este insa necesara si oferirea unor spectacole agreabile si, la ora actuala, in primul rind victorii. De aceea, obiectivul indraznet propus pentru urmatoarele 7 zile este acontarea a noua puncte in cele trei meciuri care urmeaza.
Pina la intilnirea de miercuri de la Buzau si cea de simbata viitoare, de acasa, cu Dunarea Galati, primul pas cu dreptul trebuie facut astazi in meciul cu Juventus Bucuresti. Partida se anunta echilibrata, insa, in ciuda pozitiei precare in clasament, iesenii par a avea prima sansa. Va lipsi Urdaru, suspendat datorita acumularii a 4 cartonase galbene si, probabil, Ancuta, inca nerecuperat dupa accidentarea suferita. In conditiile absentei lui Urdaru, principala bataie de cap a tandemului Leonida Nedelcu – Dorinel Toiu este gasirea unei solutii pentru postul de libero, Ilie avind mari sanse de a fi folosit ca ultim aparator. Este probabila aparitia lui Barbu pe teren desi supararea pe care a pricinuit-o prin parasirea echipei saptamina trecuta inca nu a trecut.
Bucurestenii au plecat inca de joi din Capitala, ei petrecind o noapte la Bacau. Juventus este una dintre trupele solide din punct de vedere financiar, coordonarea bancii tehnice de catre Viorel Kraus fiind un alt punct forte al oaspetilor. Lotul de jucatori s-a intarit recent cu Marian Pana, cel care a invins aproape de unul singur pe Poli in acest sezon, cu Chindia. Pastorita de patronul Iulian Ciuclea, gruparea din Colentina s-ar putea sa aduca astazi si o pata de culoare in Copou, coreeanul Park Jung Suk, recent transferat de la Samsung Blue Wings, acolo unde au jucat, printre altii, si romanii Badea si Barbu.Formatiile probabile:
Poli – Cimpeanu – Paraschiv, Ilie, Barbu (Rudac) – Gavrilescu, Chiper, Matinca, Poenaru, Onut – Onofras, Ionescu. Juventus – Bornescu – Ciuca, Dumitrache, Zeciu, Grosu, M. Pana – Godeanu, Grigore, Udrea – M. Popa, Petre. Arbitrii partidei sint: Bogdan Sorescu, Adrian Ion, Eduard Dumitrescu. Observator FRF: Cristian Teodorescu.
Celelalte meciuri ale etapei: Dacia Pitesti – Dunarea Galati; Callatis Mangalia – Gloria Buzau; Tractorul Brasov – Metrom Brasov; Foresta Suceava – Unirea Focsani; Sportul Studentesc – Poiana Cimpina; Cimentul Fieni – Precizia Sacele; Chindia Tirgoviste – Midia Navodari; Petrolul Moinesti – Laminorul Roman. (Ovidiu MINEA)

Comentarii